Beintøft: Ble beste skole i Buskerudbyen

Kommunene i Buskerudbyen har engasjert seg veldig i årets Beintøft, med høy deltagelse og høye poengsummer. Oddevall skole og SFO i Lier utmerket seg ved å bli beste lokale skole, og fikk overrakt en flott premie fra ordfører Gunn Cecilie Ringdal og diplom fra Miljøagentene.

– Dere er superflinke. Det er veldig, veldig bra jobba. Lier kommune er veldig stolte av dere, og stolt av at det er Oddevall skole som er den beste skolen i Buskerudbyen. Når dere går og sykler til skolen, er det et lite kinderegg. Dere tar vare på miljøet, og dere passer på at det er trygt å komme seg til skolen og sørger for en tryggere skolevei fordi det er færre biler som kjører til skolen, sa ordfører Gunn Cecilie Ringdal.


Lokal premie: Skolen fikk et gavekort på 5000 kroner til aktivitetsutstyr og Are fra Miljøagentene delte ut diplom. Foto: Buskerudbyen.

I tillegg til den lokale premien i regi av kommunen ble 5. klasse på Oddeval også kåret til fylkesvinner i Viken i årets Beintøft. Blant fylker endte Viken helt oppe på 2. plass, kun slått av Rogaland. Viken har generelt gjort det veldig bra i årets Beintøft, og har 4 kommuner blant de 13 beste i landet: Drammen (7), Fredrikstad (9), Lier (11) og Nedre Eiker (13).  Blant skoler med mest poengsum nasjonalt er det Nøkleby skole (3. plass), Midtbygda barneskole (5. plass) og Solberg skole (6. plass) som har gjort det aller skarpest i fylket. Se flere vinnere og mer statistikk på beintoft.no.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging