Bli med på Batterijakten 2018!

Miljøagentene arrangerer Batterijakten fra 9. til 29. april 2018. I år har vi fått med oss superduoen Prebz og Dennis, og vi gleder oss til å sette i gang med vårens store skoleaksjon for miljøet!

Batterijakten er en klassekonkurranse for 4. trinn, hvor elevene skal samle inn så mange brukte batterier som mulig. Da sørger de for at batteriene gjenvinnes i stedet for at de havner i søpla, eller enda verre – i naturen. Kampanjen skal bidra til et større miljøengasjement i skole og lokalsamfunn, og er et samarbeid mellom Miljøagentene, Clas Ohlson, Batteriretur og Varta.

Med oss på laget i år har vi superduoen Prebz og Dennis, som skal hjelpe, engasjere og motivere fjerdeklassinger til å samle så mange brukte batterier som mulig. Dette blir guttas siste samarbeid før de skal avslutte arbeidet med YouTube-kanalen senere i år, og Miljøagentene er veldig heldige som får jobbe med dem!

Vi oppfordrer alle miljøagenter over hele landet til å si ifra til læreren sin at fjerdeklassene på skolen bør melde seg på konkurransen! Det er mange store premier å vinne, og ikke minst gjør alle som blir med en veldig viktig jobb for miljøet!

Påmelding og mer informasjon: www.batterijakten.no

Kommentarer

Agent Puppy

Agent Puppy
Omg hvisste du at søskendbarnet mitt diger prepz og denis

19:42 01.06.2018

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging