Bli med på Batterijakten 2021

Denne våren arrangerer vi Batterijakten for niende gang! Konkurransen går fra 12.april til 2.mai, og Miljøagentene oppfordrer alle fjerdeklasser der ute til å melde seg på!

Batterijakten er en klassekonkurranse for 4. trinn, der elevene skal samle inn brukte batterier og levere dem til gjenvinning. Da sørger de for at de gamle batteriene kommer til nytte i stedet for at de havner i søpla, eller enda verre – i naturen.  

I år har vi fått med oss den engasjerte gjenvinningsgjengen med de fire miljøagentene Noah, Thilda, Even og Daniel, som skal inspirere fjerdeklassinger over hele landet i jakten. Med på laget er også NRK Super-programlederen Stian Sandø, og vi gleder oss til å sette i gang med vårens store skoleaksjon for miljøet! 

Gjenvinningsgjengen: Thilda, Even, Daniel og Noah skal hjelpe til med å engasjere og motivere batterijegerne der ute til å samle så mange brukte batterier som mulig. 

Vi oppfordrer alle miljøagenter over hele landet til å si ifra til læreren sin om at fjerdeklassene på skolen bør melde seg på konkurransen! Det er mange store premier å vinne, og ikke minst gjør alle som blir med en veldig viktig jobb for miljøet! 

 

Påmelding og mer informasjon: www.batterijakten.no 

 

Batterijakten er et samarbeid mellom Miljøagentene, Clas Ohlson, Batteriretur og Varta. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging