Det blir regionsleir i Vestland i september!

Det blir regionsleir for Vestland 26.-27. september september på Fløyen i Bergen. Sett av datoene nå!

Årets landsleir er blitt avlyst på grunn av korona, men det blir arrangert regionsleir for Vestland på Fløyen i Bergen. 

Av smittehensyn er det satt maksantall for deltakere på 50 barn. 

Tidsrammen for arrangementet er satt til kl.10.00-19.00 lørdag og kl.11.00- 16.00 søndag, og det legges opp til frivillig overnatting i telt på Fløyen for de som ønsker det.

Arrangementssted lørdag er Fløyen folkerestaurant. Det er også mulig å disponere «salonger» til mindre grupper dersom det er behov for det. Fløyen Folkerestaurant står for bevertning, med blant annet lunsj, frukt og smoothie. På ettermiddagen legger vi opp til grilling. 

Tema lørdag ser vi for oss er «Hva er en Miljøagent» med ulike workshops som dekker ulike tema som demokratiopplæring, journalistkurs, utforsking av naturen, lek i naturen m.m

Temaet for den andre dagen er å ta vare på livet i havet. Vi blir med Bergen og Omland Friluftsråd på strandrydding! Tidsrammen på søndagen er 11.00-16.00. Også denne dagen blir det bevertning.

Det er satt en egenandel er kr.200 for både voksne og barn. Det er opp til hvert enkelt lokallag om de ønsker å dekke medlemsavgiften for sine medlemmer. Medlemmer som ikke tilhører lokallag men har begrenset med midler kan søke å få det dekket av fylkeslaget.

Alle barn må melde seg på med en ansvarlig voksenperson. En voksen kan maks ha ansvar for fire barn, men de må vurdere det utfra barnas alder. Arrangør av samlingen tar ikke ansvar for tilsyn/pass av barn.

Det er bindene påmelding, og de som ikke møter må fortsatt dekke deltageravgiften.

Påmeldingen har startet. Om du ønsker å delta, fyll ut påmeldingsskjema: https://forms.gle/UikJgRK1erEP3iNo7.  Det er begrenset med plasser, så det er ikke sikkert at alle som ønsker å delta får muligheten. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging