Det blir regionsleir i Vestland i september!

Det blir regionsleir for Vestland 26.-27. september september på Fløyen i Bergen. Sett av datoene nå!

Årets landsleir er blitt avlyst på grunn av korona, men det blir arrangert regionsleir for Vestland på Fløyen i Bergen. 

Av smittehensyn er det satt maksantall for deltakere på 50 barn. Det kommer mer informasjon om påmelding, men legg gjerne inn i kalenderen så dere husker det :) 

Tidsrammen for arrangementet er satt til kl.10.00-19.00 lørdag og kl.11.00- 16.00 søndag, og det legges opp til frivillig overnatting i telt på Fløyen for de som ønsker det.

Arrangementssted lørdag er Fløyen folkerestaurant. Det er også mulig å disponere «salonger» til mindre grupper dersom det er behov for det. Fløyen Folkerestaurant står for bevertning, med blant annet lunsj, frukt og smoothie. På ettermiddagen legger vi opp til grilling. 

Tema lørdag ser vi for oss er «Hva er en Miljøagent» med ulike workshops som dekker ulike tema som demokratiopplæring, journalistkurs, utforsking av naturen, lek i naturen m.m

Arrangementssted søndag er ikke helt klarlagt, men vi håper å kunne være ved sjøen, og ha tema med marin forsøpling og plastforurensing (bl.a utforske hvor søppel som vi finner kommer fra)

Det er satt en egenandel er kr.200 for både voksne og barn. Det er opp til hvert enkelt lokallag om de ønsker å dekke medlemsavgiften for sine medlemmer. Medlemmer som ikke tilhører lokallag men har begrenset med midler kan søke å få det dekket av fylkeslaget.

Alle barn må melde seg på med en ansvarlig voksenperson. En voksen kan maks ha ansvar for fire barn, men de må vurdere det utfra barnas alder. Arrangør av samlingen tar ikke ansvar for tilsyn/pass av barn.

Det er bindene påmelding, og de som ikke møter må fortsatt dekke deltageravgiften.

Påmeldingen vil starte senere, og det vil sendes ut informasjon når påmelding er åpnet. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging