Etterlyses: miljøagenter som går i 4. klasse!

Er du en miljøagent som går i fjerdeklasse? Nå har du muligheten til å bli Batterijaktens ambassadør for 2021! Send inn en "auditionvideo" senest 3. november.

Etterlyses: 4. klassinger som vil være Batterijakten-ambassadør i 2021!

Batterijakten er en klassekonkurranse for 4. trinn som Miljøagentene arrangerer hvert år. Elevene samler inn brukte batterier og sørger for at de gjenvinnes. Hvert år kjøper vi nordmenn over 2000 tonn husholdningsbatterier. De skal ikke kastes i restavfallet, men leveres til gjenvinning. Den store innsatsen til fjerdeklassinger i Batterijakten er en viktig del av arbeidet med å få de samlet inn til gjenvinning!

Vi er nå på jakt etter en miljøagent som går i fjerdeklasse og har lyst til å bidra! Vi leter etter en utadvendt agent som bryr seg om miljø og liker å stå foran et kamera. Det er viktig at du går i fjerdeklasse og har lyst til å være med på dette. Batterijakten 2021 går fra 12. april-2. mai, men ambassadøren må regne med å sette av litt tid før konkurransen starter til foto, lage film og kanskje til og med være med på TV.

Du må ikke ha stått foran kamera før, men en viktig del av det å være Miljøagentenes ambassadør for Batterijakten går utpå å lage videoer om Batterijakten sammen med Miljøagentene og en kjendis. Ambassadøren som blir valgt skal også holde appell for å åpne hele Batterijakten 2021!

Hvis du synes dette høres gøy ut vil vi at du skal sende inn en «auditionvideo» til batterijakten@miljoagentene.no innen midnatt 3. november. Vær gjerne kreativ, men sørg for at du snakker om hvem du er (navn, hvilken skole du går på, hvor du bor), hva du liker å drive med og hvorfor du vil være Batterijakten-ambassadør! Videoen trenger ikke være så lang, maks 2-3 minutter, og det går helt fint å filme på mobiltelefon.

Hvis du ikke blir valgt ut til å være ambassadør for Batterijakten, kan det hende vi sender deg spørsmål om du vil være spesialagent. Spesialagenter er miljøagenter som er ekstra engasjert og har lyst til å gjøre forskjellige oppdrag for Hovedkvarteret, for eksempel holde tale, skrive leserbrev eller stå på stand.

Etterlysningen etter Batterijaktenambassadør for 2021 er åpen for alle miljøagenter som går i fjerdeklasse, samme hvor i landet du bor eller hvilket kjønn du er! Send inn video til batterijakten@miljoagentene.no så fort som mulig, senest 3. november.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging