Fantastisk start på Batterijakten 2020!

Den 9. mars ble Batterijakten 2020 offisielt åpnet med kick-off på Karlshus skole i Råde. Stian Sandø og miljøagent Raphael Magler-Siegert underholdt og ledet engasjerte elever gjennom dagens program.

Ordfører René Rafshol og skolens rektor Tomas Mathiesen kastet glans over arrangementet med hver sin tale.

Elektrisk stemning og miljøengasjert appell.

Stemningen i skolegården var elektrisk med over 370 skolebarn til stede. Stian Sandø utførte et eksperiment til vill jubel fra publikum, hvor han sendte opp en rakett med hjelp av litt vann og flytende nitrogen i en tom brusflaske.

 

 

Miljøagent Raphael holdt en appell om hvor viktig det er å samle inn batterier og levere dem til gjenvinning. - Nordmenn må bli like flinke til å gjenvinne batterier som de er til å pante flasker!  Er dere klare til å starte Batterijakten? spurte Raphael og fikk et rungende ja fra alle barna i skolegården.


 

Jakten på de forsvunne batteriene.

Alle fjerdeklassingene var med på jakten etter de forsvunne batteriene. Hver elevgruppe fikk utdelt et kart over skolegården som viste hvor batteriene var gjemt. Engasjementet var stort blant barna. Som premie for den flotte innsatsen, vant 4. trinn en busstur til BatteriRetur i Fredrikstad. Her blir de vist rundt i BatteriRetur sine lokaler og får lære om batterigjenvinning.

Stian og Raphael på besøk hos 4. trinn.

Barna sørget også selv for flott underholdning, da de med danset Blime dansen i skolegården. Men mest populært var nok møte med Stian, da han besøkte begge 4. klassene i klasserommet etter at kick-offet var over. Her diskuterte de ivrig og var skjønt enige om at Batterijakten er en morsom, men viktig jobb å gjøre for dyrene og naturen rundt oss.  

 

Batterijakten arrangeres i samarbeid med Claes Ohlson, BatteriRetur og VARTA.

Sjekk ut mer om Batterijakten her

 

 

Kommentarer

Agent Miljøsvermer

Agent Miljøsvermer
Kult!

15:02 14.04.2020

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging