Fantastisk støtte i 2018!

I 2018 har Miljøagentene fått flere generøse gaver. De gjør det mulig for oss å engasjere stadig flere barn i klima, miljø og sin egen framtid! Vi er svært takknemlige for støtten!

 • Energiselskapet Fortum ønsket å gi en julegave på 40.000 kroner til en frivillig organisasjon. I Norge bygger Fortum ladestasjoner for elbil, produserer strøm fra vindkraft, selger av klima- og miljøvennlig fjernvarme, fanger og lagrer CO2 fra avfallsanlegget på Klemetsrud i Oslo, og planlegger å bygge landets største resirkuleringsanlegg for plast. Vi er derfor svært glade for at de ønsket å gi denne gaven til oss!
   
 • Schenker deler årlig ut en logistikkpris til en aktør som bidrar å gjøre transportsektoren mer miljøvennlig. I år gikk denne til NLP (Norsk Lastbærer Pool), som blant annet har utviklet paller i plast, som kan erstatte de vanlige pallene som er laget i tre. Plastpaller varer mye lengre enn trepaller, og når de er utslitt, så kan de enkelt smeltes om. Dermed er dette en miljøsmart løsning. Vi er takknemlige for at NLP valgte å gi prisen på 50.000 videre til oss!
   
 • Da Trondheims Renholdsverk fylte 100 år i november, gikk 13 midt-norske avfallsselskaper sammen for å gi dem en oppmerksomhet til jubileet. I stedet for å kjøpe materielle gaver, så ville vi de et bidrag til et godt formål, og da valgte de å gi en gave på 65.000 kroner til Miljøagentene. Trøndelag er allerede det fylket hvor det finnes flest Miljøagent-lokallag. Gaven vil komme godt med når vi i 2019 skal engasjere enda flere miljøagenter i regionen!
   
 • Helt på tampen av året fikk vi også en julegave fra Finn.no, på hele 250.000 kroner! Dette kommer i tillegg til støtte vi har mottatt i forbindelse med samarbeidsprosjektet "Oppdrag Havplast", der vi sammen fikk over 200 skoleklasser på 5. trinn til å dra ut en skoledag for å rydde en strand i sitt nærmiljø. Denne ekstragaven vil vi bruke i 2019 til å fortsette å engasjere barn til å ta ansvar for å rydde plastsøppel i sitt nærmiljø.
   
 • Det er ikke bare store bedrifter som har donert gaver til Miljøagentene i 2018. Kongsberggata barnehage i Oslo arrangerte foreldredag og solgte egenproduserte kunstverk. Inntektene fra salget gav de til Miljøagentene for at vi skal kunne fortsette arbeidet med å engasjere stadig flere barn, og gi stadig flere barn en stemme i klima- og miljøsaken.
   
 • I tillegg har flere av våre lokallag mottatt større og mindre lokale gaver og priser. Like før jul fikk lokallagene våre i Vestfold en gave fra Vesar (Vestfold Avfall og ressurs AS)

Vi vil også takke våre faste samarbeidspartnere som gir oss fantastisk støtte til å gjennomføre store prosjekter for å engasjere barn i miljø over hele landet! I år skal vi arrangere Batterijakten for syvende (!) gang  med støtte fra Clas Ohlson, Varta og Batteriretur!

Les mer om våre samarbeidspartnere her

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging