Flott regionssamling på Kystens Arv!

4. september var det regionssamling for miljøagenter i Sør-Trøndelag på museet Kystens arv, utenfor Trondheim.

De som var tilstede forteller at målet med turen var å produsere kunst fra søppel i fjæra, finne dyr og planter, undre, utforske og glede seg over sjøen, høsten og alle de fine fargene ute i september. Å bli kjent på tvers av lokallag var også en målsetting. 

Vi fant mye spennende søppel i fjæra som ble brukt til å lage skulpturer. Det var ikke så mye plast, men vi plukket det vi fant. Vi malte bilder på lerret med akrylmaling og brukte planter for å produsere landskap og lime på bildene. På verkstedet tok vi i bruk limpistoler og lagde stor kunst av de mange gjenstandene som vi fant i fjæra. I tillegg til søppel, fant vi heldigvis også mye krabber, kreps og smådy. Det var spennende å bruke mikroskop og mobilapper for artsidentifikasjon! 

I tilegg hadde vi idémyldringer om spennende aktiviteter for miljøagenter og informasjon om regionlaget i Trøndelag. Vi planla også bidrag til TV - aksjonen. Kunsten vi lagde på samlingen skal blant annet stilles ut på IKEA og auksjoneres ut under TV aksjonen! Noen lagde også kunst for å henge opp i huset hjemme.

Totalt 15 barn og 6 voksne hadde en fantastisk dag sammen. Det var lek og moro å så uendelig med ting å gjøre sammen. 

Vi ønsker alle miljøagenter gode høstdager ved havet. Det er så fint i fjæra, og så godt å male og gjenbruke høstens farger og fjærefunn til nye vakre gjenstander!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging