Gå på insektsjakt!

Nå er det tid for sommerkonkurranser med Frøagentene, og her kan du se bidragene til insektsjaktkonkurransen. Gå på jakt etter insekter med kameraet ditt og ta ditt beste bilde!

Insektsjaktkonkurransen går ut på å finne et insekt og ta et kreativt bilde av det. For å være med i konkurransen sender du inn bildet ditt til froagentene@miljoagentene.no med fullt navn og alder innen fristen 31. august. Skriv "insektsjakt" i emnefeltet. Du trenger ikke ha bestilt frø fra Frøagentene for å være med i konkurransen. Alle som deltar kan vinne en t-skjorte med Miljøagentene-logo i valgfri størrelse og farge!

Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen, og du må fortelle hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. Bilder fra deltagerne i konkurransen vil bli delt på nettsidene.
 

Superkonkurransen
Hvis man er med på minst fem av delkonkurransene med Frøagentene, kan man også være med på superkonkurransen – kåringen av årets frøagenter! Hvis du ikke rakk fristen for en av de andre delkonkurransene, så går det an å sende inn likevel før 30. september for at bidraget skal telle i superkonkurransen. Du kan lese mer om de andre konkurransene med Frøagentene her.

 

Her er insektene som har kommet flyvende eller krypende så langt:

Bjørnar Andre (9) har tatt bilde av en stor bille som prøvde å stikke av i rekordfart! 

 

Marte (5) har tatt bilde av "lille åme" som bodde hos dem flere dager.

 

Lone

 

Embla (6,5) 

 

Hauk (5) har tatt dette bildet og kan fortelle at moren hans sier at vi bare skal drepe dyr vi skal spise, men han slapp heldigvis å spise denne øyenstikkeren siden moren syklet på den så den døde. (Moren hans la til at dette var et altfor stort insekt til å spises, det er noe annet med maur!)

 

Nadina 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging