Her er vinnerne av De Grønne Forskerspirene

Tredjeklassinger over hele landet har forsket på fornybar energi og konkurrert i å løse spennende energieksperimenter, og nå er endelig vinnerne kåret! 

De Grønne Forskerspirene er en konkurranse om energi, der tredjeklassinger fikk muligheten til å prøve seg som ekte forskere. Over 550 klasser og 12 500 elever var med og løste spennende energieksperimenter. Hvert eksperiment skulle resultere i en forskningsrapport, og her kunne deltakerne være så kreative de bare ville. 

Miljøagentene fikk inn utrolig mange flotte forskningsrapporter, både i form av bilder, film og fine tekster, og det var ingen enkel oppgave å kåre kun tre vinnere. Det var likevel tre klasser som skilte seg ut og disse stakk av med seieren på 7500 kr hver til klassekassen. 10 klasser gjøre en utmerket jobb og fikk 1000 kr for deres engasjement og ekstraordinære innsats, mens en heldig vinner fikk Dennis Siva Lie på besøk: Hebekk skole fra Ski.  

Gratulerer til både vinnerne og alle som har deltatt i De Grønne Forskerspirene, dere er noen skikkelige miljøvinnere alle sammen! 

Her kan dere laste ned: Diplom


Elevene i 3.A på Øreåsen skole feiret med en dab!

Hovedvinnere fra De Grønne Forskerspirene:  

3.B fra Trosterud skole, Oslo 

3.klasse fra Borgtun skole, Tromsø 

3.A fra Øreåsen skole, Moss  

 

Ekstraordinær innsats:  

Frydenlund skole – 3A 

Lysejordet skole – 3B 

Berg skole/Larvik  - 3B  

Brekstad skole/Trøndelag – 3.trinn 

Kvaleberg skole – 3A 

Vesterdalen skole – 3.trinn 

Fygle skole /Lofoten – 3.trinn 

Rugtvedt skole – 3A 

Koppang skole – 3A 

Sand Skule – 3.trinn 

Vi takker for en energisk innsats i år! 

Til venstre: Prosjektleder Miljøagentene: Annam Chaudhry, Fortum: Elise Sanden Søvik, daglig leder Miljøagentene: Signe Lindbråten, De Grønne Forskerspirene ambassadør: Dennis Siva Lie, til høyre: Fortum: Kjell Ivar Tungland, i midten: Sofia, Miljøagent

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging