Her kommer karsetrollene!

TIPS: Nå er det ikke så lenge til fristen for Frøagentenes karsetrollkonkurranse (31. mai). Hvis du vil at karsetrollet ditt skal rekke å få en sveisen sviss på hodet innen du tar bilde så anbefaler vi å lage det nå. Her kan du hilse på karsetrollene som har kommet inn!

Vi vil se ditt tøysete, vakre, kreative og ikke minst hårfagre karsetroll! Du finner aktivitetsark med forklaring her

Send bilde av karsetrollet ditt til froagentene@miljoagentene.no med fullt navn og alder. Skriv "karsekonkurranse" i emnefeltet. Fristen for å sende inn er 31. mai. Du kan selvfølglig sende inn til konkurransen selv om håret ikke rekker å vokse innen fristen, karsetrollene er morsomme uansett. Vinneren av konkurransen får en t-skjorte med Miljøagentene-logo, i valgfri farge og størrelse. 

Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen, og fortell hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. 
 

Du kan lese mer om de andre konkurransene med Frøagentene her.

 

Lilly Kristin (10)

 

Hauk (5) har laget karsepotter som ikke har blitt troll ennå, men hengende hager! De er laget av piperensere fra gjenbruksstasjonen, gammel hyssing, bomull fra et gammelt smykkeskrin og økologiske egg, og karsefrø så klart.

 

Ane

 

Emre (9)

 

Marit (12)

 

Agnes (6)

 

Julia (10,5)

 

Amalie (12)

 

Disse to karsetrollene heter Harriet og Hilmar Hårfagre, og de deltar på skolestreik for klimaet. De er laget av Janne som jobber på Hovedkvarteret til Miljøagentene. Hvis du vil lage et sånt karsetroll finner du forklaring her

 

Marie (10) har laget denne, han heter Karsten. 

 

Vetle (7) har laget karsetroll av en hermetikkboks. 

 

Tora (5) har laget dette karsetrollet av en tom, rund emballasje fra Rituals-te. Hun limte på rester av silkepapir fra fastelavnsris. 

 

Silja (10), Eivind (10), Kristian (8)

 

Finn 

 

Emma Alise (6) 

 

Emil Alexander 

 

Valeria (11), Isa (11) og Alma (8) testet ut aktiviteter for Frøagentene i vinterferien. Her viser de frem karsetrollene sine. Siden karsetrollene skulle fraktes hjem fra Hovedkvarteret har de ikke fått frø på hodet ennå. 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging