Hilsen fra klima- og miljøministeren til alle miljøagenter

Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn har skrevet en personlig hilsen til alle miljøagenter. Du kan lese den her!

Vi ansatte i Miljøagentene har hjemmekontor og er derfor ikke så mye på kontoret for tiden. For noen uker siden fikk vi den nye Klimaplanen i posten, men den har blitt liggende i fred på Hovedkvarteret. Noen av oss var på pressekonferansen hvor den ble lansert og fikk med en utgave derfra, mens andre har lest om den på nettet.

Vi fikk en overraskelse når vi kikket nøyere på den versjonen av klimaplanen som ble sendt til Hovedkvarteret! På innsiden av planen har klima- og miljøministeren, Sveinung Rotevatn, skrevet en melding til alle miljøagenter. Ministeren har selv skrevet en hilsen og signert, så den må vi selvsagt dele med dere som er ekte miljøagenter.

"Til alle miljøagentar:

Takk for engasjementet dykkar, og for mange gode innspill til korleis vi kan kutte utslepp og gjere Noreg meir miljøvenleg. Her er regjeringa sin nye klimaplan! Eg trur ikkje den ville blitt like bra uten det store engasjementet fra barn og unge dei siste åra. Eg lova å gjere mitt for å følgje opp framover.

Beste helsing Sveinung Rotevatn

Engasjementet til barn er viktig. Barn og unge er med på å påvirke og jobber hardt for en bedre framtid, for sin egen skyld og for hele jorden vår. 

foto: Bjørn H. Stuedal
Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn er glad for miljøagentes engasjement! Foto: Bjørn H. Stuedal

Du kan lese mer om klimaplanen her!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging