Julegave fra Entro

Entro bryr seg om miljøet, og de ansatte bryr seg om Miljøagentene!

Entro er en bedrift som vil gjøre noe med klimautfordringene. De er spesialister på lønnsomme forbedringer innen energibruk og miljø, og på den måten vil de gjøre en forskjell for kundene, miljøet og hverandre.

 

Hvert år vil gir de bort en julegave til en frivillig organisasjon. Det er de ansatte som foreslår hvem som skal få årets julegave, og så har de en avstemming, og i år var det Miljøagentene de aller helst ville gi en julegave.

– Dette synes vi er veldig gøy, for Miljøagentene er en organisasjon som driver med miljørettet arbeid med tanke på våre fremtidige generasjoner. Vi er selv en miljøbedrift som jobber mot samme mål: å redde klimaet og miljøet, sier Odd Marius Elstad, leder for kunnskapsutvikling og -strategi i Entro.

Entro mener at det er viktig å engasjere de kommende generasjoner tidlig. Når barna tidlig skjønner viktigheten av å jobbe målrettet mot klimaendringene vi står overfor, så blir det enklere å fokusere på det også senere. Miljøagentene gjør det gøy og spennende å lære om miljø og klima. Det vil Entro vise at de støtter, og gir derfor julegaven på 25.000 kroner til Miljøagentene.

 

– Barna er våre kommende beslutningstakere. Det er de som skal leve på jorda vi etterlater oss. Det er derfor viktig at de får en stemme om hvordan de vil ha det. For mange unge er det en selvfølge å for eksempel sortere søppel, fordi de har vokst opp med det. Det er enkelt for dem, fordi de har det som en vane. Det er vanskeligere å starte med en ny vane i en alder av 50 enn i en alder av 5. Derfor er det viktig at barn blir hørt. De ser ikke problemene, de ser løsningene, og enkeltheten, sier Elstad.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging