Miljøagent Ulrik (10) var festivalsjef under Barnas Verdensdager i Halden

Da Barnas Verdensdager ble arrangert i Halden for første gang på lørdag var det med en miljøagent som konferansier på scenen. Ulrik har tidligere i år vært ambassadør for Batterijakten og holdt appell for landsmøtet til Natur og Ungdom. Denne erfaringen tok han med seg da han skulle stå foran et fullstappet Kulturkvartal i Halden.

Med et Kulturkvartal som var fylt til randen med mat, aktiviteter, dans, sang, musikk og leker, lå alt til rette for en dag utenom det vanlige i sentrum i Halden. Og det ble en meget vellykket festival, med stort oppmøte og en miljøagent i spissen.

Ulrik Hellum fra Kråkerøy hadde fått oppgaven med å lede programmet som foregikk på verdensscenen utenfor kulturskolens lokaler. Han loset publikum gjennom Onkel Tuka-konsert, opptreden av Klovnen Koko, innslag av Dina Billington, Safi Abdi Haase og Fargespill Østfold, skriver Halden Arbeiderblad.


Ulrik med Klovnen Koko

Selv er Ulrik meget fornøyd med innsatsten og takker Miljøagentene for god opplæring i å tale for forsamlinger. For oss i Miljøagentene er det ingen hemmelighet at Ulrik er glad i å snakke, og det er gøy å ha spesialagenter med så stort engasjement!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging