Miljøagentene har fått en gave fra Storebrand!

Det var Henrik Wold Nilsen, vinner av "Modig veiviser-prisen" som bestemte at det var Miljøagentene som skulle få pengene.

Henrik Wold Nilsen som er "Fagleder Faktor Strategier" i selskapet Storebrand har fått utdelt prisen "Modig veiviser-prisen i 2017" blant de ansatte i Storebrand. 

I premie fikk han en vandrepokal, som han får beholde til neste års utdeling, og 25 000 kr, som han fikk gi til et valgfritt formål.
Han valgte Miljøagentene!

På spørsmål om hvem pengene skulle gå til, svarte han:

- Pengene skal gå til Miljøagentene. Grunnen er at de skaper engasjement hos kommende generasjon med beslutningstakere. Det grønne skiftet er et langdistanseløp, og dagens generasjon beslutningstakere leverer etter hvert fra seg stafettpinnen til de som i dag er unge. Det vi ser fra spørreundersøkelser er at unge bryr seg mest om klima, og det å støtte engasjement hos de yngste økonomisk er da en god idé. Dessuten er det de yngste som i størst grad vil få med seg konsekvensene av global oppvarming. En organisasjon som hjelper til med å la de unges stemme bli hørt er et fint tiltak.

Tusen takk for bidraget til Henrik og Storebrand!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging