Miljøagentene har ny sjefsagent!

Sonja Silvana Lubiana har begynt å jobbe hos Miljøagentene og er den nye sjefsagenten. I denne saken kan du bli litt bedre kjent med den nye sjefen - og finne ut hva hun liker å spise!

Navn: Sonja

Alder: 45 år

Familie: Gift med mannen sin (40) og har ett barn (jente, 7 år)

Fra 1. august har Sonja jobbet på Hovedkvarteret som den nye sjefsagenten. Det er lenge siden hun ble valgt ut til å være den nye daglige lederen i Miljøagentene, men først var det sommerferie. I ferien har Sonja vært hjemme på Nesodden der hun bor, sammen med familien sin. Hun har også sovet i en tretopphytte sammen med datteren, som er i et tre rett over huset deres!

Den første uka som sjefsagent har hun brukt på å bli kjent med voksenagentene som jobber på Hovedkvarteret. Som ny sjefsagent er det veldig mye å lære og mange å bli kjent med. De voksne på Hovedkvarteret har vært på hyttetur for å planlegge alt som skal skje i Miljøagentene framover og vært på en miljøutstilling på Teknisk Museum. 

Sonja sier at det har vært veldig gøy å starte i Miljøagentene! Litt tid har hun også brukt på å svare på spørsmål for miljoagentene.no, slik at miljøagenter rundt omkring i hele landet kan bli litt bedre kjent med henne. 

Hva er favorittmaten din?

- Is og sjokoladekake og jordbær og kaffe. Samtidig, på samme tallerken.

Hva er du god på?

- Jeg er ganske god på å stille spørsmål. Og til å stå på henda.

Hva er favorittdyret ditt?

- Hund! Jeg har ikke hund selv, men naboen min har det. Den heter Timmi og er verdens gladeste hund, så den er nesten adoptert av oss.  

Kan du fortelle noe noe gøy om deg selv?

- Jeg kan 5 språk. Også har jeg bodd i Frankrike og Australia. Da jeg og kjærestemannen giftet oss dro vi på bryllupsreise. Vi tok med oss masse gode venner til Lofoten. Kjærstemannen, jeg og to til klatret til toppen av fjellet som heter Presten. Vi klatret fra morgenen til klokken 11 på kvelden og det det var veldig gøy og spennende. Du kan se bilder av fjellet Presten her.

Har du en hilsen til miljøagenter som leser dette intervjuet?

- Du er ikke en dråpe i havet, du er ringer i vannet! Det nytter å gjøre noe.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging