Miljøagentene og Fortum går inngår nytt samarbeid

Miljøagentene og energiselskapet Fortum starter et helt nytt samarbeid. Fra høsten 2021 vil vi tilby et helt eget undervisningopplegg kalt «De grønne forskerspirene» for alle tredjeklassinger i landet.

Som eksperter på fornybare energikilder og bærekraftige løsninger, har Fortum sammen med Miljøagentene inngått et samarbeid med mål om å øke barns kunnskap om hva energi egentlig er, ulike former for energi, hva energi kan brukes til og hvorfor det er så viktig.

– Miljøagentene er en perfekt samarbeidspartner for oss. I Fortum jobber vi for en renere verden, og skal vi få til det trenger vi alle med på laget, også barn og unge. Derfor synes vi arbeidet Miljøagentene gjør med barn både er kjempespennende og ikke minst veldig viktig, sier Marte Hortemo, kommunikasjonsrådgiver i Fortum.

– Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med Fortum om å skape morgendagens forskerspirer.  Å finne frem til nye teknologiske løsninger innen fornybar energi er essensielt for å kunne løse klimaproblemene. Det er viktig å skape et tidlig engasjement for morgendagens løsninger, sier Kaspar Tjeldflaat Steudel, markeds- og prosjektrådgiver i Miljøagentene.

Tema for undervisningsopplegget er energi, og vil rette seg mot alle tredjeklassinger i landet. Påmelding vil åpne etter sommeren.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging