Miljøagentene viste engasjement under årets TV-aksjon

Lokallagslederne Sunniva og Elida ble intervjuet direkte i studio og fikk dele sine erfaringer og støtte til TV-aksjonen 2015.

Miljøagentene var godt representert i første del av NRKs TV-aksjon 2015 til inntekt for Regnskogfondet. Først ut var lokallaget fra Sandefjord, som har laget en sang til støtte for regnskogen, og vært pådrivere for at Gokstad skole i Sandefjord har samlet inn hele 72.000 kroner til inntekt for TV-aksjonen. Lokallagsleder Sunniva fortalte programleder Haddy N'jie om Miljøagentene og fikk vise et klipp fra musikkvideoen, som er regissert av skolekamerat og miljøagent Nathaniel.


Se og hør regnskogsangen her

Neste innslag handlet om en eventyrlig reise de tre miljøagentene Theo, Emma og Elida hadde til Kongo tidligere i år. Elida, lokallagsleder i Oslo, fortalte sin personlige historie om møtet med regnskogen og folkene der. Elida snakket om at det gjorde særlig inntrykk på henne å bli kjent med barna som bor der og deres måte å leve på. NRK har laget en sterk reportasje om oppholdet i Kongo, som ble vist i forbindelse med intervjuet med Elida. 

Se innslagene med Miljøagentene under årets TV-aksjon her

En glad gjeng fra Miljøagentene inntok NRK for å dele sitt engasjement under årets TV-aksjon

Kommentarer

Agent Senga

Agent Senga
Det var varmt der

09:09 30.10.2015

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging