Miljøagenter på nattvandring på Akvariet.

Miljøagentene i Kringlebotn har vært på Nattvandring på Akvariet i Bergen. Akvariet var kveldsåpnet, og alle lysene ble slukket sånn at de som var på besøk kunne lyse inn i akvariene med lommelykter.

Miljøagentene synes det var veldig spennende å lyse på blant annet steinbit, sjøstjerner, brislingstimer, edderkopper og slanger med lommelykt i mørket på Akvariet.

Miljøagentene lærte også at det er viktig å ta vare på livet i havet og ikke kaste søppel i vann og vassdragene eller noen andre steder i naturen. De lærte at plasten ikke forsvinner men går med havstrømmene og at det samles i et stort plastkontinent bl.a et stort midt ute i Stillehavet på størrelse med Australia. Og at plast og annet vi kaster på havet havner i både fugl og fisk og også til syvende og sist i våre mager, siden vi er øverst i næringskjeden. Mange sjøfugler dør fordi de spiser korker og annet søppel som flyter på havet. Det må vi huske og ikke kaste noe hverken på land eller i vann sier Miljøagentene.

Miljøagentene i Kringlebotn oppfordrer alle store og små miljøagenter til å ta med naboer og venner og legge søndagsturen til nærmeste strand eller vassdrag for å plukke opp det dere finner. Og så grille eller ta med noe god mat. Det er kjekt og så blir det så fint etterpå.

Har ditt lokallag gjort noe spennende i det siste?

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging