Ønsker din bedrift å gi årets julegave til Miljøagentene?

Julegavesesongen er i gang, og Miljøagentene setter stor pris på julegavene vi får. Bidragene gir oss mulighet til å arrangere mange morsomme, engasjerende og lærerike aktiviteter for medlemmene våre.  

For Miljøagentene er det en hjertesak at barn skal kunne delta i demokratiet vårt og engasjere seg for miljø på en meningsfull måte. Vi vet at mange barn og unge er bekymret for fremtiden sin, men for oss er det viktig at barna får oppleve at det er gøy å engasjere seg, og ikke minst at det det nytter. Dette jobber vi for hver dag, og støtten vi får fra eksterne aktører gjør dette arbeidet mulig.

Aktivitetene bidrar til å bygge samhold blant barn og gjør at barn får ha det gøy samtidig som de lærer masse om klima, miljø og deltagelse. 

Ekstern støtte gjør at vi kan gjøre ting som å arrangere landsleir og agentsamlinger, ta med barna ut for å vise frem naturmangfold, gi ut medlemsblad og la barn delta på viktige arrangementer relatert til miljø, som for eksempel FNs klimatoppmøter. 


Miljøagenter får lære hvordan de kan delta i samfunnet ved å for eksempel lage bannere og plakater, og gå i demonstrasjonstog. Foto: Johnny Vaet Nordskog 


Miljøagenter får også lære om det de liker aller best. Mange miljøagenter ønsker å lære mer om dyr, og da får de lære mer om dyr. På Miljøagentenes landsleir fikk de være med å ringmerke fugl. Foto: Johnny Vaet Nordskog. 

 
Det blir dessuten mye lek og glede når miljøagenter får anledning til å samle seg. Foto: Wanda Nordstrøm 


Barnas klimapanel fikk møte klima- og miljøminister Espen Barth Eide da de deltok på FNs klimatoppmøte i Egypt. Barth Eide tok med seg barnas innspill, og takket være det fikk vi inn i slutterklæringen at barn og unge bør være en del av lands delegasjoner på toppmøtene. Foto: Wanda Nordstrøm 

Hvordan kan du støtte oss? 

Vi blir veldig glade for alle bidrag, store og små! Hvis din bedrift ønsker å gi Miljøagentene en julegave, kan det gjøres ved å overføre penger til vår konto, eller ved å kontakte oss så kan vi sende dere en faktura. Dere kan også benytte dere av Facebookinnsamling eller vipps som beskrevet under for privatpersoner.  

  • For å overføre til konto, benytt kontonummer 7874.05.77661 og merk innskuddet med «Julegave til Miljøagentene». 

  • Ønsker dere faktura, så send oss beløpet dere ønsker faktura på og relevant kontaktinformasjon. Send dette til daglig leder Signe på signe@miljoagentene.no.  

Skattefradrag 
Givere kan få skattefradrag for gavebeløp mellom 500 og 50.000 kroner. Da trenger vi 11-sifret personnummer og navn for å kunne melde inn dette. 

Har du spørsmål? 
Kontakt daglig leder Signe Lindbråten på e-post Signe@miljoagentene.no eller telefon 93 22 23 35 

Er du privatperson og ønsker å støtte vårt arbeid? 

  • På vipps velger du «Kjøp og betal», skriver inn nummeret 74883, velger gaver, og skriver inn ønsket beløp. 

  • For å overføre til konto, benytt kontonummer 7874.05.77661 og merk innskuddet med «Julegave til Miljøagentene». 

  • For å gi via Innsamlingsaksjon på Facebook, følg denne linken eller gå inn på Miljøagentenes Facebook-profil og velg Innsamlingsaksjon (fundariser). Velg ønsket beløp og følg instruksjonene på skjermen. 

 

Vi verdsetter alle bidrag, men det største bidraget for en bedre verden er å bli en ekte Miljøagent! Se her for informasjon om innmelding. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging