Oppdatering fra Hovedkvarteret

En kort oppdatering fra Hovedkvarteret, med informasjon om spesialagentsamling 2020 og påminnelse til lokallagene om å søke Frifond-midler innen fristen.

Spesialagentsamling 8.-9. februar 2020

Nå er dato satt for spesialagentsamlingen 2020! Dette er en helgesamling for miljøagenter som er spesialagenter fra før av eller ønsker å bli det, med morsomme aktiviteter og viktige miljø-oppdrag. Vi skal ha samlingen på samme sted som i 2019, Strandheim leirsted på Nærsnestangen i Røyken kommune. Det vil være begrenset antall plasser og påmelding åpner etter nyttår, så følg med. Skriv ned lørdag 8. til søndag 9. februar 2020 i kalenderen!

 

Frifond-frist 1. desember

Denne uka er siste sjanse for å søke penger til aktivitet til lokallagene! Vi har penger igjen for 2019 og vil veldig gjerne dele det ut til lokallag som kan arrangere bra miljøaktiviteter for barn de første månedene av 2020. Har du spurt om lokallaget ditt har søkt? Hvis du er spesialagent og har lyst til å dra på spesialagentsamling i februar, så kan du spørre lokallaget om de kan støtte det gjennom Frifond-midler. Hvis lokallaget ikke rekker å søke innen fristen, så gi oss beskjed i forkant, så vi finner en løsning! Mer informasjon om Frifond og mal for søknad finner du her: https://miljoagentene.no/nyttig-for-lokallag/na-er-det-pa-tide-a-soke-frifondstotte-soknadsfrist-er-31-mai-1-desember-article7963-168.html

Bli miljøagent!

Har du mange venner som ikke er miljøagenter fra før av? Ofte er det slik at de ikke er medlem mest fordi ingen har spurt om de vil bli det. Adventstiden er en fin tid å verve nye miljøagenter på. Kanskje noen får velkomstpakke til Miljøagentene i gave under juletreet eller i adventskalenderen? Hver eneste miljøagent er en liten gave til miljøet! Og husk at hvis du verver en venn kan du bestille en gratis t-skjorte fra Miljøagentene.

Hvis du har spørsmål om spesialagentsamling, verving eller Frifond kan du sende epost til post@miljoagentene.no – ingen spørsmål er for store eller for små!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging