Oppdrag Havplast

Miljøagentene og FINN.no samarbeider om å gjøre noe for havet og de som bor der.

1.mai inviterte Miljøagentene og FINN.no norske femteklassinger til å bli med i Oppdrag Havplast, der de kan tjene penger til klassekassa mens de gjør en innsats for å rydde havet for plast. Etter få dager var 5000 poser til å samle plast i revet bort og vi starter nå utsending av strandryddepakker til 250 skoler over hele landet.

Alle klasser som rydder en strand, leverer posene til miljøstasjonen, og deretter selger plasten sin på FINN.no får betalt 100 kroner per sekk. Alle klasser får tilsendt 20 poser, og i tillegg kan man vinne en av tre spesialpriser: Havplastprisen for ekstraordinær innsats, Havplastprisen for beste FINN – annonsen, og Havplastprisen for beste plastkunst. Vi kårer en vinner 13. juni.


Miljøagenter vil ikke bade i plast når de blir voksne.

Vi er stolte og glade over at så mange som 5000 femteklassinger vil gjøre innsats for at fisken ikke skal spise plast. Hurra for dem og hurra for havet.

Selv om kampanjeplassene er fylt opp oppfordrer vi alle til å gjøre en innsats for havet i sommer. La deg gjerne inspirere av Oppdrag Havplast. Her kan du lese annonsen til FINN.

 

Kommentarer

Agent rehn solvan rehn agent

Agent rehn solvan rehn agent
bry dere om havet

19:20 26.06.2018

Agent super MAJA

Agent super MAJA
plast i havet er grusomt

20:06 16.06.2018

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging