OSLOVE Film Festival: Inventing Tomorrow

Søndag 6. oktober vises dokumentarfilmen "Inventing Tomorrow" – om oppfinner-barn fra rundt om i hele verden, som bruker kunnskapen og hodene sine til å finne løsninger på miljø- og klimakriser. Til festivalen kommer Nuha Anfaresi fra Indonesia, som har funnet opp et vannfilter som tar bly ut av vannet fra ulovlig tinn-gruvearbeid. Miljøagenter som ønsker å møte Nuha og være med på klimaworkshop kan få rabatt på kinobilletter.

OsLove Film Festival er en helt annerledes filmfestival, med få filmer, men større og interaktivt program rundt hver film.

Søndag 6. oktober fokuserer festivalen på ungdom, vitenskap og klima - og viser dokumentarfilmen "Inventing Tomorrow" om oppfinner-barn fra rundt om i hele verden, som bruker kunnskapen og hodene sine til å finne løsninger på miljø -og klimakriser. 

Til festivalen kommer ett av barna (nå ung voksen) fra filmen: 19 år gamle Nuha Anfaresi fra Indonesia, som har funnet opp et vannfilter som tar bly ut av vannet fra ulovlig tinn-gruvearbeid. Etter filmen blir det møte med Nuha og workshops hvor publikum kan lære enkle triks og knep man gjøre i egen hverdag for å bli mer klimavennlig. Blant annet kommer Vitenparken og tar med seg larver som alle kan få smake - blir dette kjøtterstattere i framtiden?

Kinoen settes opp utendørs i parken ved ByKuben i Oslo (Myntgata 2).

Trailer til "Inventing Tomorrow": https://www.youtube.com/watch?v=PzTj1h1sxEw

Som miljøagenter får vi rabatt på festivalen og to heldige miljøagenter kan få komme gratis.

Send en e-post til rasmus@miljoagentene.no for rabattkode.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging