Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Miljøagent Tina møtte Greta Thunberg! I bursdagsgave av foreldrene fikk miljøagent Tina reise til Stockholm. Der møtte hun og streiket sammen med selveste Greta Thunberg. Tina har skrevet om hvordan møtet med Thunberg var, og hvordan det var å møte streikende fra hele verden.
  • Velkommen til Miljøagentenes landsmøte 2019! Miljøagentenes landsmøte 2019 blir 20.-22. september på Sørmarka Konferansehotell i Akershus. Nå har vi åpnet for påmelding!
  • Bli med til Arendalsuka! Besteforeldrenes klimaaksjon og Miljøagentene på Grünerløkka inviterer dere til å bli med på «supertirsdag» på Arendalsuka den 13. august. 
  • Miljøagentene på Askøy møtte Kongen! Kong Harald og Dronning Sonja var denne uken på besøk på Askøy, hvor de blant annet fikk møte miljøagentene Lukas og Angelica.
  • Søppelsortering på FUTR WKND! Lørdag 15. juni arrangerte Egmont en aktivitetsdag for barn og familier med fokus på teknologi, miljø og læring. Miljøagentene var der med spesialagenter, søppelsorteringskonkurranse og "med rett til å si ifra"-rom.
  • Påmelding til Beintøft 2019 har åpnet! Norges største gå-til-skolen aksjon varer fra 2. – 29. september og er en konkurranse for alle barneskoleelever. Nå er det åpnet for at klassen kan melde seg på.
  • Vinnerne av Oppdrag Havplast er kåret! Mandag 3. juni, ble vinnerne av Spesialprisene kåret. Det var mange fantastiske annonser og konkurransen var tøff. Etter grundig gjennomgang av alle annonsene, kom juryen til slutt fram til en beslutning.
  • Miljøagentrekord og bjørnebæsj Miljøagentene i Trøndelag arrangerte regionssamling i Namsskogan Familiepark 1. – 2. juni. Over 100 miljøagenter og 60 voksne fra 11 ulike lokallag deltok på samlingen for å lære mer om rovdyrene våre, særlig brunbjørnen. Trolig har det ikke vært noen arrangementer med så mange miljøagenter samlet tidligere!
  • Vi vant! På Verdens miljødag, onsdag 5. juni, ble Miljøagentene tildelt Oslo Miljøpris for sin innsats for miljøet. Prisen ble tildelt i bystyresalen av byråd for miljø og samferdsel, Arild Hermstad.
  • Bli med på Sommerles Sommerles er en digital sommerlesekampanje for alle barn i 1.-7. klasse og er i regi av folkebibliotekene. Kampanjen varer fram til 31. august. Miljøagentene er invitert til å lese så mange bøker vi bare orker, vi har også et hemmelig oppdrag tilgjengelig inne på mine sider.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging