Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Følg Penelopes miljøkamp i ny nettserie! Nå kan du se hele den nye nettserien fra Aftenposten Junior om miljøagent Penelope og hennes kamp for miljøet!
  • – Høyr på barn! Det er me som skal leva her lengst! Miljøagentane på Stord leverte torsdag innspel til kommuneplanen for 2020-2040, der dei kjem med fleire forslag til korleis kommunen kan bli grønare.
  • Velkommen til Miljøagentenes landsmøte 2019! Her finner du praktisk informasjon, viktige dokumenter og program for landsmøtet. Prøv deg på vår sakspapirkonkurranse innen 19. september og vinn kinogavekort!
  • Stem frem Barnas Klimapanel 2020 Hvem skal sitte i Barnas Klimapanel og representere norske barns meninger om klima og miljø i 2020? Nå kan alle medlemmer i Miljøagentene stemme på de åtte de ønsker skal sitte i Barnas Klimapanel!
  • Hvordan vil du at Miljøagentenes hovedkvarter skal se ut? KLP skal bygge et nytt bygg der den gamle postterminalen ved siden av Oslo S ligger i dag. I den anledning har de en konkurranse der de skal låne ut toppetasjen for en periode på 10 år - HELT GRATIS. Denne etasjen kan romme hva som helst, men vi på hovedkvarteret ønsker oss en ny kontorplass da vi blir flere ansatte og plassen vi har nå er liten. Har dere lyst til å hjelpe oss med dette?
  • Valg av Barnas Klimapanel 2020 Oppstart av valget til Barnas Klimapanel 2020 er blitt utsatt til mandag 9. september.
  • Det eksploderte under Verdens Kuleste Dag! Verdens Kuleste Dag gikk av stabelen 31. august på Akershus festning. Miljøagentene stilte med hus til flaggermus og underholdning på scenen. Totalt møtte 25.000 opp til Verdens Kuleste Dag!
  • Høstens «Beintøffe» konkurranse er i gang Mandag 2. september hadde Beintøft kick-off ved Gyllenborg skole i Tromsø. 350 elever samlet seg ved Erling Bangsunds plass og gikk sammen til skolen. For hvert veikryss de gikk over måtte bilistene vente. Akkurat slik det skal være.
  • Vinnerne fra aktivitetsheftet 2019 Her kan du se de heldige vinnerne som har vunnet nyttig Miljøagent-stæsj! Vi gratulerer!
  • Klimastreik og Klimabrøl 30. august På fredag arrangeres det både skolestreik for klima og et stort klimabrøl! Bli med og bruk din rett til å si ifra om at vi ønsker en sunn og frisk framtid for jordkloden vår.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging