Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Tredje og siste dag på klimaforhandlingene i Polen Barnas Klimapanel er i Polen og følger FNs klimaforhandlinger. Dag 3 har bydd på en fantastisk opplevelse, nemlig å overrekke Barnas Klimarapport til selveste Al Gore, tidligere visepresident i USA og innbitt klimaforkjemper! Barnas Klimapanel har også møtt klima- og miljøminister Ola Elvestuen, delt ut klimarapporten til delegater fra andre land og holdt skoleforedrag på en internasjonal skole.
  • Andre dag på klimaforhandlingene i Polen Barnas Klimapanel er i Polen og følger FNs klimaforhandlinger. Dagens høydepunkt har vært møtet med FNs klimapanel, som tok seg veldig god tid til å snakke med barna fra Norge. Klimapanelene fikk overlevert hver sin rapport og konspirert litt om hvordan vi skal få politikerne og andre til å skjønne alvoret ved verdens klimautfordringer.
  • Første dag på klimaforhandlingene i Polen Barnas Klimapanel er i Polen og følger FNs klimaforhandlinger. På dag 1 har Barnas Klimapanel møtt med energi.- og miljøkomiteen på Stortinget, andre norske organisasjoner og Oslo-byråd Lan Marie Nguyen Berg. De har også blitt kjent med forhandlingsområdet,
  • Barnas Klimapanel til klimatoppmøtet i Polen! 10.-14. desember reiser Barnas Klimapanel til klimatoppmøtet i Katowice i Polen for å videreformidle norske barns meninger om klima, miljø og sin egen fremtid! Barnas Klimapanel har samlet inn innspill fra tusenvis av barn i hele Norge, og nå har de skrevet en ny rapport som skal overrekkes til beslutningspersoner.
  • Hva er FNs klimaforhandlinger? 10.-14. desember reiser Barnas Klimapanel til klimaforhandlingene i Katowice i Polen. Her kan du lære mer om klimaforhandlingene og hva som skal skje i Katowice.
  • Vil du være med i Barnas Klimapanel? Det nærmer seg slutten av 2018, og Barnas Klimapanel skal snart reise til klimaforhandlingene i Katowice. Dette betyr at det også nærmer seg tid for å velge et nytt Barnas Klimapanel, som skal representere norske barn og Miljøagentene i 2019.
  • Penelope VANT Frivillighetsprisen 2018! Penelope er den yngste vinneren noensinne! Tusen takk til Penelope for den fantastiske innsatsen du gjør for Miljøagentene, klimaet og verden! Dette viser at vårt engasjement som miljøagenter nytter og blir satt pris på!
  • Spesialagentsamling! 8.-10. februar arrangerer Miljøagentene en samling for alle spesialagenter på Strandheim leirsted i Buskerud. Det blir en helg med spennende foredrag og opplæring i å snakke offentlig om Miljøagentene, uttale seg i media og skrive om miljøet. Det blir selvsagt også mye moro, og det er en god mulighet til å bli bedre kjent med andre spesialagenter!
  • Miljøagentene får droneteknologi i verdensklasse! På fredag var det en stor dronekonferanse i Oslo, og nå har flere selskaper meldt seg på for å hjelpe Miljøagentene med å holde Norges kyster rene. Spesialagent Ulrik snakket om Miljøagentene på scenen og fikk prøve seg på den hypermoderne teknologien.
  • Miljøvennlige julegavetips! Endelig er det snart jul igjen! Mange av oss bruker julen til å bake pepperkaker, spise godteri og ha det hyggelig sammen med de vi er glade i. Julen er også en tid for julegaver, og vi elsker julegaver! Hvem gjør ikke det? Men dessverre kan julegaver (eller for mange julegaver) være dårlig for miljøet. Miljøagentene har derfor listet opp tips til julegaver som gjør oss glade, samtidig som de tar vare på jordkloden!

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging