Over 400 000 i klimamarsj i New York.

Miljøagent Elida marsjerte sammen med Besteforeldrenes Klimaaksjon og flere andre norske organisasjoner i den store klimamarsjen i New York 21. september.

Denne marsjen er den største klimaprotesten i historien. Og lignende marsjer ble arrangert i over 2000 byer over hele verden. I London marsjerte minst 40.000 mennesker, også i Oslo gikk mange mennesker og organisasjoner i marsjen som ente foran Stortinget.

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft var også innom marsjen i New York

Vi i Miljøagentene krever handling nå!

«Eg høyrer som naturens store og friske glade hjarteslag». Aasmund Olavsson Vinje

 
 

Kommentarer

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:20 20.11.2014

Agent Hovedkvarteret

Agent Hovedkvarteret
test

13:13 20.11.2014

Kontaktpersoner

Eide Barnehage


Tlf.:
Mob.:
E-post: jorunn.palm@grimstad.kommune.no

Pressemeldinger

  • Regnskogfondet er 30 år! Ulrik fra Barnas klimapanel holdt appell da Regnskogfondet feiret 30 år - og både han og de voksne fra Hovedkvarteret lærte mye om regnskog.
  • Miljøagentene fikk miljøpris Hvert år deler Venstre ut en miljøpris til en person, organisasjon eller bedrift som har gjort en særlig innsats for klima- og miljøarbeidet. I år fikk Miljøagentene prisen sammen med Natur og Ungdom.
  • Oppdatering fra Hovedkvarteret En kort oppdatering fra Hovedkvarteret, med informasjon om spesialagentsamling 2020 og påminnelse til lokallagene om å søke Frifond-midler innen fristen.
  • Bli med på Klimakokkene! Klimakokkene er en helt ny kampanje i regi av Miljøagentene. I Klimakokkene skal klasser over hele landet konkurrere i å lage det mest klimasmarte måltidet. Kampanjen varer fra 6.-31. januar 2020, og er åpen for alle klasser på 5.-7. trinn som har mat- og helsefag.
  • På familiedag i hjemmestrikka Miljøagent-klær Klimasøksmål Arktis arrangerte familiedag i samarbeid med Småbarnsforeldrenes klimaaksjon, Foreldreløftet og Miljøagentene. Ulrik stilte med genser og lue som er strikket av bestemor.
  • Bildeserie: Nasjonal lysmarkering for retten til et levelig miljø 4. november ble det arrangert markeringer over hele landet til støtte for Klimasøksmål Arktis. Mange miljøagenter holdt appeller og fikk sagt sine meninger på markeringene. Se bilder og video her.
  • Delte ut mange lokale Beintøft-premier Klimaalliansen og Areal- og transportsamarbeidet i Kristiansandsregionen er aktive lokalkrefter i Beintøft og har nå delt ut premier til de beste klassene i regionen. 143 klasser i Vennesla, Birkenes, Kristiansand, Søgne og Songdalen har deltatt i kampanjen. Og hele 15 klasser og 3 skoler har fått premier!
  • Miljøagent-kafé i Lardal I forbindelse med «Kulturlørdag» med arrangementer for barn i det lokale biblioteket, fikk lag og foreninger i kommunen tilbud om å drive kafè i Frivilligsentralen sine lokaler. Lørdag 2.november var det Miljøagentene i Lardal sin tur!
  • OD-elever på besøk hos Miljøagentene Miljøagentene fikk besøk fra 5 flotte elever fra videregående- og ungdomsskoler i forbindelse med OD-dagen.
  • Greta Thunberg takker nei til miljøpris Mener de nordiske landene selv må jobbe aktivt med miljøet – heller enn å gi priser til de som faktisk gjør noe.

Last ned filer

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging