Pangstart for Batterijakten på Grønli skole

Mandag 12. april startet årets største miljødugnad for barn, Batterijakten, og dette ble markert med knall og pang på Grønli skole i Porsgrunn. 

Mandag morgen var det mange spente og jaktklare fjerdeklassinger på Grønli skole, der det var duket for en elektrisk Batterijakten-kick off.  

Dagen startet med videohilsener fra Batterijakten-ambassadør og NRK Super-programleder Stian Sandø, klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn og ordfører i Porsgrunn Robin Kåss.  

Sjekk ut hilsenen fra Sveinung Rotevatn her 

Miljøagent og Batterijakten-ambassadør Noah, som selv går i 4B på Grønli skole, holdt også en engasjerende appell og oppmuntret alle klassekameratene sine til å ta vare på miljøet. 

Vitensenteret DuVerden stod for underholdningen, og viste eksperimenter med morsomme eksperimenter med blant annet flytende nitrogen og flammer i skolegården for alle fjerdeklassingene.  

Til og med NRK Vestfold og Telemark var med!  

Etter appellene og eksperimentene gikk elevene inn i klasserommet for å løse det første ukesoppdraget i Batterijakten, nemlig å lage en skatt av brukte batterier og elektronisk avfall. 

Alt i alt var det en fantastisk kick off og med det kan vi erklære Batterijakten for offisielt i gang! 

  

Lurer du på noe angående Batterijakten? Sjekk ut nettsiden for Batterijakten 2021 eller send mail til batterijakten@miljoagentene.no 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging