Penelope VANT Frivillighetsprisen 2018!

Penelope er den yngste vinneren noensinne! Tusen takk til Penelope for den fantastiske innsatsen du gjør for Miljøagentene, klimaet og verden! Dette viser at vårt engasjement som miljøagenter nytter og blir satt pris på!

Penelope Lea (14) er leder i Barnas Klimapanel og en svært engasjert miljøagent. Ikke bare er hun tidenes yngste finalist til Frivillighetsprisen, hun er den yngste noensinne som har vunnet Frivillighetsprisen! Dette ble klart 5. desember, da Frivillighetsprisen ble delt ut på FNs internasjonale frivillighetsdag. Blant gratulanter var Kronprinsparet og kulturminister Trine Skei Grande.

«Vinnerens utrettelige arbeid handler om oss alle og er for en sak som angår hele måten vi lever våre liv på, og som mange vil karakterisere som den viktigste i vår tid», sa juryen i sin begrunnelse.

«Klimakrisen er alles kamp – og vi trenger alle sammen! Vi må støtte hverandre, vi må arbeide sammen – for vi trenger hverandre for å klare å skape en bærekraftig fremtid! Tenk hva vi kan klare sammen», sa Penelope i sin takketale.

Penelope takket også Miljøagentene og alle som jobber frivillig i sin tale. Det betyr dere! Alle dere andre medlemmer og engasjerte voksne som utgjør Miljøagentene! Dere gjør en fantastisk innsats! Dette er en pris til Penelope og dette er en pris til hele organisasjonen Miljøagentene! Dette viser at vårt engasjement som miljøagenter nytter og blir satt pris på!


Penelope fikk 50.000 kroner til et frivillig formål
 


Kronprinsparet var blant de mange som ville gratulere Penelope etter å ha blitt årets frivillig 2018
 
 
Foto: Carl-Frederic Salicath/Frivillighet Norge

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging