Plantekunst

Nå er det tid for sommerkonkurranser med Frøagentene, og her kan du se bidragene til plantekunstkonkurransen. Bli fasinert av plantene rundt deg og ta et spennende bilde!

Plantekunstkonkurransen går ut på å ta et kreativt bilde av frøet som vokser. Det kan være alt fra en liten spire til en stor plante, eller en spesielt vakker detalj på planten din. For å være med i konkurransen sender du inn bildet ditt til froagentene@miljoagentene.no med fullt navn og alder innen fristen 31. august. Skriv "plantekunst" i emnefeltet. Du trenger ikke ha bestilt frø fra Frøagentene for å være med i konkurransen. Alle som deltar kan vinne en t-skjorte med Miljøagentene-logo i valgfri størrelse og farge!

Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen, og du må fortelle hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. Bilder fra deltagerne i konkurransen vil bli delt på nettsidene.
 

Superkonkurransen
Hvis man er med på minst fem av delkonkurransene med Frøagentene, kan man også være med på superkonkurransen – kåringen av årets frøagenter! Hvis du ikke rakk fristen for en av de andre delkonkurransene, så går det likevel an å sende inn før 30. september for at bidraget skal telle i superkonkurransen. Du kan lese mer om de andre konkurransene med Frøagentene her.

 

Se på alle de fine plantekunstbildene vi har fått av frø som vokser rundt om i landet!

Tuva (10) sådde salatfrø i juni, og her er resultatet.

 

Håvard (4) har kombinert sine to lidenskaper og laget et kreativt bilde av en plante han har plantet. Det er to miljøagent-legomenn i arbeid!

 

Kevin (8) har tatt bilde av solsikken som vokser. 

 

Kiara Sofia 

 

Vilde (9) har laget skilt til spirene sine. Det står "Grønt er sunt!" og "Grønt rocker!" på dem. 

 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging