Plukk, sank, høst - og spis!

Nå er det tid for sommerkonkurranser med Frøagentene, og her kan du se bidragene til matkonkurransen. Lag spennende mat med noe du har sanket!

Finn ut hvor kortreist råvare du kan få tak i utenom butikken – er det noe i hagen eller naturen rundt deg som kan spises? Lag noe mat eller drikke av det du finner og ta bilde av det du laget. Send bildet til froagentene@miljoagentene.no med fullt navn og alder innen fristen 31. august for å bli med i konkurransen. Skriv "matkonkurranse" i emnefeltet. Du trenger ikke ha bestilt frø fra Frøagentene for å være med i konkurransen. Alle som deltar kan vinne en t-skjorte med Miljøagentene-logo i valgfri størrelse og farge!

Husk å spørre om lov hvis du tar bilde av noen, og du må fortelle hva du skal bruke det til. Hvis det er bilder av barn, må foreldrene deres godkjenne det også. Bilder fra deltagerne i konkurransen vil bli delt på nettsidene.
 

Superkonkurransen
Hvis man er med på minst fem av delkonkurransene med Frøagentene, kan man også være med på superkonkurransen – kåringen av årets frøagenter! Hvis du ikke rakk fristen for en av de andre delkonkurransene, så går det an å sende inn likevel før 30. september for at bidraget skal telle i superkonkurransen. Du kan lese mer om de andre konkurransene med Frøagentene her.

 

Her kommer bilder av fristende mat og drikke. Nam, nam! 

Håvard (4) har plukket gulrøtter, minipoteter og pastinakk fra kjøkkenhagen sin. Gulrøttene ble spist rå, mens poteter og pastinakk ble henholdsvis kokt og stekt i skiver med salt og pepper. Det var moro å se at lekekjøkkenutstyret fungerte på vanlig komfyr!
Under ser du bilde av noen ekstra stilige gulrøtter som vokste hos Håvard. De er veldig glad i hverandre! 

 

 

Kiara Sofia har laget løvetannsaft. 

 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging