Regnskog - fjerde ukesoppdrag i Beintøft!

Årets siste ukesoppdrag for Beintøft handlet om regnskog og her kan du se de fine ukesvinnerne - og se hvilke klasser som var med i finalen!

I den siste uken av Beintøft skulle alle klassene vise oss hva regnskogen betyr for dere! Vi vet godt at mange barn og unge er veldig opptatt av hvordan det går med regnskogen, og ikke minst hva man kan gjøre for å hjelpe den. Vinnerne har sendt inn skikkelig stilige bidrag. En jury hos Miljøagentene har plukket ut tre vinnere av 5000 kr. Vi gratulerer!

Beintøft er Miljøagentenes store gå-til-skolen-aksjon og hver uke er det forskjellige ukesoppdrag som klassene kan løse for å vinne flotte premier! I 2020 har over 2200 klasser vært med og gjort en kjempebra innsats! Over 50 000 elever har gått, syklet og reist kollektivt til skolen og spart jorden for hele 138 998 kg co2. På Beintøft sine nettsider er resultattabellen nå skjult for å bevare noe av spenningen frem til vi kårer en vinner.

Vil vil offentliggjøre hvem som har vunnet HELE BEINTØFT så fort alle klassene har blitt kontaktet og resultatene har blitt verifisert. Det er mange skoler som har høstferie fra 28. september. Derfor kan det ta litt tid før resultatene er klare. Vinnerne vil bli kåret senest fredag 9 oktober.

Beintøft er støttet av Norad, Miljødirektoratet, Handelens Miljøfond, Samferdselsdepartementet, Loop Miljøskole, Syklistenes landsforbund og Älvsbyhus. 

Ukesoppdrag uke 4 av Beintøft:

2. klasse på Veien skole

4A på Holviga barneskole

5B på Grindhaug skole

Det var utrolig mange fine bilder som ble sendt inn i konkurransen om å vinne det siste ukesoppdraget. Under kan du se noen av de andre bidragene. For å se enda flere bidrag kan du gå på https://www.beintoft.no/.

Vi gratulerer også disse flinke klassene som sendte inn flotte bidrag:

2. klasse på Bjerka skole

2A på Rolland skole

1. og 2. trinn på Herefoss skole

3. klasse på Hjørungavåg skule

4B på Nesoddtangen skole

4B på Nedenes skole

5A på Fjære skole

6B på Halsen skole

7. trinn på Hallingskarvet skole

7B på Rønvik skole

7C på Vestby skole

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging