Stem frem Barnas Klimapanel 2020

Hvem skal sitte i Barnas Klimapanel og representere norske barns meninger om klima og miljø i 2020? Nå kan alle medlemmer i Miljøagentene stemme på de åtte de ønsker skal sitte i Barnas Klimapanel!

SØKEFRIST: 20. SEPTEMBER
GÅ HIT FOR Å STEMME OG BLI KJENT MED KANDIDATENE

(kun for innloggede brukere av nettsiden)

Valget i år vil foregå både på landsmøtet i september og på de hemmelige sidene på nettsiden. Alle medlemmer bortsett fra de som skal på landsmøtet kan forhåndsstemme på internett. Når alle har stemt, teller vi opp stemmene fra landsmøtet og legger til internettstemmene. Søndag 22. september vil det være klart hvem som ble valgt.

Merk: Miljøagenter som skal delta på landsmøtet i september skal ikke å stemme på internett. Om vi skulle få forhåndsstemmer fra miljøagenter som er på landsmøtet, vil disse strykes.

I år har 11 kandidater meldt sin interesse for å være med i Barnas Klimapanel:

BJØRN EINAR
13 år, Trøndelag

BRAGE
13 år, Finnmark

DINA
12 år, Oslo

HEIKE
12 år, Telemark

ISA
11 år, Oslo

LUKAS
12 år, Hordaland

MILLA
10 år, Sogn og Fjordane

SAMUEL
12 år, Sogn og Fjordane

TORA
13 år, Oslo

TORJE
13 år, Akershus

ULRIK
11 år, Østfold

 


GÅ HIT FOR Å STEMME OG BLI KJENT MED KANDIDATENE
(kun for innloggede brukere av nettsiden)

REGISTRER DEG SOM BRUKEREr du medlem, men har ikke internettbruker? For å stemme, se bilder og video må du være medlem og ha bruker på nettsiden.

Avstemningen avsluttes 20. september. Valgresultatet vil offentliggjøres kort tid etter at valget er over.

Har du spørsmål eller trenger hjelp med å registrere deg/stemme? Ta kontakt med Hovedkvarteret på bk@miljoagentene.no eller 969 01 820.

Om Barnas Klimapanel:
Barnas Klimapanel ble opprettet av Miljøagentene i 2015 og paneldeltakerne velges for ett år av gangen. Formålet til panelet er å være et talerør for barn, gjennom å formidle barns meninger til de som bestemmer og påvirke barns mulighet til å definere sin egen framtid. Siden oppstarten har Barnas Klimapanel møtt stortingsrepresentanter, ministere og andre beslutningstakere for å opplyse om norske barns meninger om miljøsaker. Hvert år skrives en årlig rapport som overrekkes til politikere. Barnas Klimapanel har også deltatt på klimatoppmøtene i Paris, Marrakech og Bonn og Katowice. På sikt er det et ønske å få til et internasjonalt klimapanel for barn, bestående av barn fra alle land som er med i FN. På den måten kan barnas stemmer og meninger om miljøsaker synliggjøres og få større politisk betydning. De voksne må lytte til barna – det er barna som skal arve jorda og håndtere konsekvensene av avgjørelsene som blir tatt i dag.

Kommentarer

Agent Forsker og Forfatter Noor

Agent Forsker og Forfatter Noor
Oja, ok tusen takk for svar Rasmus!(:

17:01 15.01.2019

Agent Rasmus

Agent Rasmus
Hei! De 8 som blir valgt inn i Barnas Klimapanel velger en leder seg i mellom. Penelope ønsker å fortsette i panelet, men det gjør også 16 andre, så det blir spennende å se hvem som blir valgt! :)

14:02 04.01.2019

Agent Forsker og Forfatter Noor

Agent Forsker og Forfatter Noor
Er Penelope fortsatt leder i Barnas klimapanel i 2019?

18:28 01.01.2019

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging