Takk for helga, spesialagenter!

30 flinke og engasjerte spesialagenter fra rundt omkring i landet var i helga samlet for å lære om regnskog, øve på å holde foredrag, ha ryddeaksjon, spise vegetartaco og få nye venner! Her kan du se bilder og lese om hva de gjorde.

I helga 8.-9. februar var alt klart for årets spesialagentsamling! 30 engasjerte spesialagenter, fra blant annet Tromsø, Trøndelag, Fredrikstad og Oslo, var samlet for å lære mer om hvordan man kan være en god ambassadør for Miljøagentene! Akkurat som i fjor var Strandheim leirsted valgt som overnattingssted, med flott havutsikt og fine overnattingsrom. 

I løpet av helga skjedde det veldig mye gøy! Det var aktiviteter både i små og store grupper og alle agentene jobbet kjempebra med oppgavene sine. 

Miljøagenter over hele landet er kjempeflinke fra før av, og på spesialagentsamling gjør vi mye av det samme, så det ble avholdt en ryddeaksjon på området til Strandheim leirsted. Ryddeaksjoner bidrar til å holde søppel vekk fra naturen. Det er viktig for både planter og dyr. På bildet ser du Isa og Emil som har kledd på seg bra, for å plukke søppel i regn og vind.

 

I løpet av helga var vi mye ute, selv om de fleste av akitvitetene var inne. Ute var det ryddeaksjon, lek og fotball.

Den fine spisesalen på Strandheim har utsikt mot havet, og flere av aktivitetene ble holdt her i løpet av helga. Bildet her er fra intervju-trening, hvor agentene øvde på å svare på spørsmål - og de fikk også prøve seg som journalister!

Alle barna fra Barnas klimapanel var med på samlingen. De hadde også hatt en travel dag fredagen før, les om det her! På bildet (fra venstre) ser du Bjørn Einar, Isa, Brage, Torje, Milla, Tora, Ulrik og Dina.

 

Foto: Håkon Borg og Sina Øversveen

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging