Talte på Natur og Ungdoms landsmøte

​Denne uka avsluttet Natur og Ungdom landsmøtet sitt. Miljøagentene var invitert og spesialagent Ulrik holdt hilsningstale til stor jubel fra miljøungdommene.

I talen sin nevnte Ulrik noen av de sakene han syns det er ekstra viktig at Natur og Ungdom jobber med, for eksempel plast i havet og oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja. Da talen var ferdig, fikk han en high five fra leder i Natur og Ungdom, Ingrid Skjoldvær, og stående applaus fra alle de som var på landsmøtet.


Ulrik og NU-leder Ingrid Skjoldvær. FOTO: Natur og Ungdom

Ulrik oppfordret alle i Natur og Ungdom til å få småsøsken til å melde seg inn i Miljøagentene – Natur og Ungdom er jo en ungdomsorganisasjon, og på en måte storesøskenet til Miljøagentene. Vi er enige om mange saker, og jobber sammen flere steder i landet.

Ulrik var på landsmøtet til Natur og Ungdom fordi han er spesialagent. Som spesialagent får man tilbud om ulike oppdrag, for eksempel å være i avisa eller holde tale på vegne av Miljøagentene. Hvis du syns det virker spennende og morsomt å være spesialagent, kan du søke om å bli det her http://miljoagentene.no/nyheter/spesialagenter-article4127-6.html

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging