Tegn for havet!

Bli med på tegnekonkurranse om plast i havet. Vinnerbidragene auksjoneres bort til inntekt for WWF og deres arbeid for å bekjempe plast i havet. Følg med for å se vinnerne!

Fram til 18. oktober vil det være auksjon av vinnertegningene hos auksjonshuset Blomqvist, til inntekt for TV-aksjonen!

I år går TV-aksjonen til Verdens naturfond (WWF). De reduserer plastutslippene i havet og setter inn tiltak der problemene med plast er størst. WWF vil ta vare på verdenshavene våre, og du kan bidra til å få inn mest mulig penger til arbeidet deres. Temaet for tegnekonkurransen er plast i havet. Det er et tema som veldig mange miljøagenter er opptatt av – er du? Nå kan du formidle dine meninger om plast i havet gjennom tegningen din! Det kåres fem vinnertegninger som blir rammet inn i rammer laget av gjenbruksmaterialer som ser ut som drivved.
 


Vær kreativ og fyll arket med det du tenker på når du hører «plast i havet». Vil du tegne en hval, en reke eller en torsk? Hva med skilpadder, fugler og blekksprut? Eller mennesker som bader i havet? Kanskje er havet du tegner bare fylt med plast? Havet dekker så mye som tre fjerdedeler av jordkloden. Du kan tegne havet langs norskekysten, i varme strøk med korallrev eller det iskalde havet i Arktis. Hvis du later som du dykker helt ned til havets bunn, kan du tegne det du finner der?

 

Viktig!

  • For at tegningen din skal passe i rammen må du tegne på et vanlig A4-ark, bruk gjerne hele arket.
     
  • Send inn et bilde av tegningen du har laget til oppdrag@miljoagentene.no innen 1. oktober.
     
  • Du må ta godt vare på tegningen din for hvis du vinner må du sende inn selve tegningen til Hovedkvarteret så vi kan ramme den inn og gjøre den klar til auksjon.
     

 

Vet du forresten hva en auksjon er? Det er en måte å selge ting, men man har ikke en fast pris på det som skal selges. I stedet setter man et tidspunkt for når auksjonen skal avsluttes. Før det tidspunktet kan de som ønsker å kjøpe tingen si hvor mye de vil betale. Det heter å gi et bud. Den som har gitt det høyeste budet når fristen går ut, får kjøpe tingen til den summen. Målet med denne auksjonen er å få høye bud og mye penger til WWF.

Er du voksen som ønsker å bidra med penger til TV-aksjonen OG få fin barnekunst? Send en epost til janne@miljoagentene.no for å vise interesse for auksjonen. Kanskje det er en fin julegave til noen eller passer bra på veggen hos bedriften din? Vinnertegningene vil bli pent rammet inn.

Vi gleder oss til å se ditt bidrag! 
 

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging