Tegn for havet: VINNERE!

Miljøagentene har kåret vinnere av tegnekonkurransen "Tegn for havet"! Fem vinnertegninger skal auksjoneres bort til inntekt for årets TV-aksjon og WWF. Se vinnerne her!

Auksjonen går fram til klokka 18.00 på søndag 18. oktober.

I år går TV-aksjonen til Verdens naturfond (WWF). De reduserer plastutslippene i havet og setter inn tiltak der problemene med plast er størst. WWF vil ta vare på verdenshavene våre. I anledning årets TV-aksjon har Miljøagentene arrangert en tegnekonkurranse for barn om plast i havet. Mange miljøagenter og skolebarn har sendt inn kjempefine tegninger - vi fikk inn over tusen tegninger til sammen!

Av de tusen tegningene har fem heldige blitt valgt ut til å være vinnere. Tegningene har blitt pent rammet inn i rammer av resirkulert tre fra et selskap som heter Drivved AS. De har vært så snille at de har gitt rammene i gave, slik at mest mulig penger kan samles inn til TV-aksjonen! For å samle inn penger skal Blomqvist nå hjelpe Miljøagentene med å auksjonere bort bildene. Se nederst i saken for mer informasjon om auksjonen.

Hovedkvarteret til Miljøagentene er veldig stolte av de fine tegningene og sier tusen takk til alle barn som har bidratt. Og gratulerer til vinnerne!

Isla (11 år), Markus (8 år), Sofia (10 år), Eirunn (10 år) og Jessica (9 år)!

Isla på 11 år

Markus på 8 år

Sofia på 10 år

Eirunn på 10 år

Jessica på 9 år

Auksjon

Vet du hva en auksjon er? Det er en måte å selge ting, men man har ikke en fast pris på det som skal selges. I stedet setter man et tidspunkt for når auksjonen skal avsluttes. Før det tidspunktet kan de som ønsker å kjøpe tingen si hvor mye de vil betale. Det heter å gi et bud. Den som har gitt det høyeste budet når fristen går ut, får kjøpe tingen til den summen. Målet med denne auksjonen er å få høye bud og mye penger til WWF.

Vil du by på en tegning? Blomqvist skal holde nettauksjon: https://www.blomqvist.no/Nettauksjon/ 

Les mer om TV-aksjonen: https://www.blimed.no/

Her kan du lese om hvordan man kjøper på nettauksjon hos Blomqvist https://www.blomqvist.no/Nettauksjon/Hvordan-kjoeper-du-paa-Nettauksjon

Tegningene er på A4-ark. Rammene er laget av gjenbruksmaterialer fra gamle låver og ser ut som drivved. De er laget og gitt til auksjonen av Drivved AS. Ytre mål er 38 x 46 cm.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging