Tora holdt foredrag på Klimafestivalen §112

Tora (13) fra Barnas klimapanel snakket om barnas engasjement gjennom 2019 på Klimafestivalen i Oslo i januar

Tora holdt noe som kalles et Pechu Kucha-foredrag. Det er et slags lyn-foredrag med bilder til. Noen av bildene kan du se under her!

Tora snakket om hva Barnas klimapanel gjør, Miljøagentene som organsiasjon og skolestreikene i 2019. Klimafestivalen § 112 vil inspirere befolkningen og kaste lys over det enorme klimaengasjementet som finnes i Norges befolkning, spre kunnskap og skape enda mer engasjement. De er opptatt av at det ikke finnes noen riktig måte å engasjere seg, og ingen kan gjøre alt. Festivalen viser et mangfold av måter å bidra på, og inviterer alle til å dele de løsningene de selv brenner for å skape.

Festivalen foregår i januar hvert år, som en påminnelse om at det nye året skal bli et år for enda sterkere klimahandling. Den ble arrangert første gang i januar 2015. I fjor arrangerte Klimafestivalen §112 og Oslo Europeisk Miljøhovedstad felles åpningshelg på SALT i Oslo. 

I år ble Klimafestivalen § 112 arrangert for sjette gang. Mange var invitert til å stå på scenen for å snakke om hva de gjorde for miljøet i 2019. Ordfører i Oslo Marianne Borgen, Gina Gylver fra Natur og Ungdom og Even Nord Rydningen fra Klimabrølet var blant de som snakket på samme scene som Tora.

Klimafestivalen har flere forslag til ting vi alle kan gjøre for klimaet, det finnes her. De foreslår blant annet at vi alle kan snakke mer om klima. Å bry seg om klima skal ikke være ensomt. Derfor er det viktig å snakke om klima og skryte av de som kjemper for saken, for eksempel de flinke miljøagentene som du kjenner.

Vi kan også spise mindre kjøtt, kaste mindre mat, kjøre mindre bil og være flinkere til å ta vare på tingene våre, i stedet for å kjøpe nye ting hele tiden. 

Kommentarer

Agent Siggensiggi

Agent Siggensiggi
Bra!

13:52 14.04.2020

Agent save the turtles

Agent save the turtles
Kult

15:08 16.02.2020

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging