Vær med å lage sang om plast i havet!

Vi har Miljøagentsangen fra før, men kanskje du vil skrive sangtekst eller dikt om plast i havet?

Har du hørt miljøagent-sangen? Kanskje du til og med kan den utenat?

 

 

I 2020 satser Miljøagentene stort på å rense jorda og havet for plast! For å være med å si ifra til ALLE at du ikke vil ha mer plast i havet, så vil Miljøagentene lage en helt ny sang om plast i havet. Og da trenger vi hjelp!

Alle miljøagenter i hele Norge inviteres til en tekstdugnad. For å få til en bra sangtekst, så trenger vi rett og slett hjelp fra DEG. Liker du å synge? Kanskje du også har prøvd å skrive sangtekst før? Send inn et lite dikt eller en sangtekst til oss. Du kan veldig gjerne sende video av at du synger.

Teksten kan være akkurat så lang du vil! To-tre linjer av et lite dikt er også kjempefint som bidrag til den nye miljøagent-sangen om plast. Det viktigste er at den handler om plastforsøpling, søppel i naturen og plast i havet. Kanskje du får litt inspirasjon ved å sjekke ut denne nettsiden fra WWF, som handler om plast i havet og årets TV-aksjon, eller høre denne sangen «plast blir aldri helt borte» fra miljøagenter i Sandefjord.

Vi blir utrolig glade for alle bidrag, og kanskje akkurat DIN sanglinje blir med i sangen. Sangen skal være klar til høsten og vi gleder oss veldig. Send dikt, sangstrofe, sangtekst eller video til oppdrag@miljoagentene.no, innen 24. mai.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging