- Veldig spennende og morsom film

Miljøagent Nora (14) fra Kristiansand har anmeldt filmen Birk&Magna - gruvens mørke hemmelighet. Les hva hun synes om filmen og hvilket terningkast hun ga den! 

Tekst: miljøagent Nora

Filmen handler om Birk som ble funnet i skogen som liten. Birks adoptivfar, som fant han i skogen, driver en turisthytte som Birk har blitt veldig glad i. Men nå truer en ny vindmøllepark turisthytta og dalen, og sjefen i kraftselskapet vil presse Birk og adoptivfaren til å selge hytta. Alt blir snudd på hodet når 13 år gamle Magna kommer til bygda for å finne ut hva som egentlig skjedde med faren hennes som forsvant for 13 år siden.

Hvordan kan Birk og Magna redde turisthytta, stoppe sjefen i kraftselskapet, finne ut hvor Birk kommer fra, og samtidig hvorfor faren til Magna forsvant? Og hva skjer når nok et barn blir borte i skogen, masse giftig avfall er på avveie, og Magna finner spor etter en gammel kobbergruve? 

Dette er en veldig spennende og morsom film, ikke bare er den filmet i fantastisk fin natur, men humoren er spot on for målgruppen, og filmen har ikke minst en helt utrolig god moral. Jeg fikk være med på verdenspremieren under åpningen av Barnefilmfestivalen i Kristiansand, med 650 andre barn, unge og voksne. Publikum var elleville, klappet flere ganger gjennom filmen og de gledet seg stort over visningen.

Jeg anbefaler filmen på det sterkeste. Aldersgrensen er 6 år, og filmen passer nok best for barn i alderen 6-15 år. Men dette er en film som kan glede både store og små. Terningkast 6! 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging