Vil du gi navn til en ubåt?

Bli med på navnekonkurranse! Kanskje er det ditt forslag som får stå på undervannsbåten?  

Vår samarbeidspartner REV Ocean skal finne et navn til sin nye ubåt og trenger hjelp fra alle miljøagenter. Ubåten kan dykke helt ned til 2300 meters dyp og skal utforske havet. Ubåten kan ta prøver, gjøre målinger og skal brukes til forskning.

Men! Ubåten har ikke fått noe navn enda og du kan hjelpe til. Organisasjonen REV Ocean har en navnekonkurranse og vinneren får sitt forslag på ubåten.  

Tema hav

Slipp kreativiteten løs! Siden det er en ubåt, så er det fint om navnet har noe med havet å gjøre. Kanskje kan den kalles opp etter en fisk, et skjell, noe fra et eventyr, vær og vind, en historisk person,  eller noe helt fritt fra fantasien?  

Navnet kan ikke være lenger enn 16 bokstaver og ikke inneholde bokstavene Æ, Ø og Å. Navnet kan være både på norsk og engelsk, og det er fint om det er lett å si navnet, uansett hvilket språk man snakker. Du kan lese mer om kriteriene her.

Kule premier

Fristen for å sende inn navneforslag er 1. mars, etter det vil en jury fra RevOcean kåre vinneren.

Den som finner på det beste navnet, får navnet på siden av ubåten! I tillegg vinner de en modell av ubåten, RevOcean stæsj og et diplom.

Les mer om konkurransen og send inn ditt beste forslag her:

Rev Oceans navnekonkurranse

REV Ocean er en ideell organisasjon som jobber for et sunnere hav. REV Ocean er opptatt av innovasjon, informasjonsformidling og barnas perspektiv tilknyttet miljøet. Derfor har Miljøagentene og REV Ocean inngått et samarbeid. REV Ocean støtter Miljøagentene finaniselt. Engasjerte miljøagenter vil få muligheter til å lære mest mulig om havet gjennom våre aktiviteter sammen.

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging