Vil DU gjøre en ekstra innsats for Miljøagentene?

Nå ser Hovedkvarteret etter engasjerte miljøagenter som har lyst til å gjøre enda mer for miljøet og Miljøagentene enn før! Er det deg? Da kan du bli spesialagent!

Bildet er av spesialagenter på Juba Juba-festivalen i Trondheim i fjor. Foto: Marit Stafsnes.

HVA ER EN SPESIALAGENT?

Spesialagentene kan representere Miljøagentene i ulike oppdrag i for eksempel media og andre offentlige sammenhenger, i tillegg til at vi håper spesialagentene vil være med på å fronte Miljøagentene der de bor. Spesialagentene kan også bli forespurt om andre typer oppdrag, for eksempel å stå på stand, skrive leserbrev, være med på fotoshoot, prøve ut aktivitetsmateriell, være referansegruppe og lignende. Som spesialagent kan du og foreldrene dine alltid takke nei til oppdrag – og vi gjør oppmerksom på at det er flest oppdrag i nærheten av Oslo eller Trondheim. Hovedkvarteret har nå cirka 60 spesialagenter. Det er viktig at du får lov av foresatte.

Og hvordan blir man spesialagent?

https://forms.gle/BnqpvWs2rY2ihWy76 - fyll inn dette skjemaet

SPESIALAGENTLEIR I SOMMERFERIEN

Det gøyeste Hovedkvarteret gjør for spesialagenter er spesialagentleir, som i år skjer på Oslofjord folkehøgskole 26.-28. juni. Det blir tre dager med opplæring i ulike miljøsaker, debattrening, morsomme miljøaktiviteter og mulighet til å bli kjent med flere miljøagenter som er opptatt av det samme som deg. Barnas klimapanel kommer, Natur og Ungdom kommer og vi skal arrangere en stor strandryddeaksjon! Leiren koster 400 kroner å delta på, inkludert alt av mat og overnatting. Dette passer for engasjerte miljøagenter på 10 år og oppover.

Hvordan melder man seg på?

https://forms.gle/67hFeg7hA9H4Qhd67 – påmelding innen 5. juni.

Ta kontakt med Sina på Hovedkvarteret hvis det er noen spørsmål: 47365749, sina@miljoagentene.no

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging