Vil du ha en miljøvennlig julegave fra Miljøagentene?

Reduser plastforbruket ditt: Fyll ut skjemaet og få Miljøagentenes bambustannbørste gratis hjem i posten!

Plast lages av olje som er skadelig for jorda, både når vi pumper den opp fra bakken og når den brennes. Derfor er det bra for miljøet å bruke mindre plast. Vanlige tannbørster kan ikke gjenvinnes i plastsorteringen og må kastes i restavfall. Så når vi bruker bambustannbørste i stedet for vanlig tannbørste sparer vi miljøet for unødvendig plast. 

Fyll ut skjemaet under og motta gratis bambustannbørste i julegave fra Miljøagentene. Tannbørstene blir sendt ut 14. desember, slik at de havner i postkassen like før julaften.

NB! Du må være miljøagent for å kunne bestille bambustannbørste. Du kan melde deg inn her.
Første mann til mølla! Siste frist for bestilling er 12. desember!

Denne julegaven sendes med støtte fra


 

Bestill bambustannbørste til jul:

Hvor mange tannbørster vil du ha?      

Jeg samtykker at Miljøagentene lagrer informasjonen fra dette skjemaet i 90 dager. Jeg er klar over at tannbørstene ikke bli forsøkt sendt på nytt dersom tannbørstene av ulike årsaker blir sendt i retur til Miljøagentene. Jeg er inneforstått med at Miljøagentene ikke kan garantere at tannbørstene havner i postkassen innen julaften og at Miljøagentene forbeholder seg retten til å ikke sende tannbørster dersom de ikke kan knytte bestillingen til et aktivt medlemskap i Miljøagentene. 

Når du trykker på Send inn bestilling skal du komme til en bekreftelsesside. Hvis du får opp denne siden igjen er det noe som er fylt inn galt. Da må du se over svarene dine og prøve igjen!

Kommentarer

Agent Drømmeren

Agent Drømmeren
Bra at den er laget av bambus mamma har en sån

19:57 21.11.2018

Agent Tellus

Agent Tellus
Så kult. Takk!!!

14:52 17.11.2018

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging