VINNERE AV BEINTØFT 2020

6. klasse på Rosseland skole i Kristiansand kommune er vinner av Beintøft 2020! Klassen ble overrasket med ordfører, presse, kake og stor sjekk på 30.000 kroner.

6. klasse på Rosseland skole i Kristiansand kommune er vinner av Beintøft 2020! Klassen ble overrasket med ordfører, presse, kake og stor sjekk på 30.000 kroner. På Supernytt kan du se hvordan klassen reagerte når de fikk beskjeden om at de vant førsteplassen!

Miljøagentene gratulerer klassen og også alle de andre klassene, som enten vant for trinnet sitt eller i fylket. Sjekk oversikten på https://www.beintoft.no/vinnere/.

Tusen takk til alle barn i hele Norge som har vært med å gå, sykle eller ta kollektivt til skolen i løpet av september. At DU går, er bra for helsa di, trafikksikkerheten og klimaet på jordkloden vår.

Alle elevene i klassen ble kjempeglade da de ble overrasket. Som hovedvinner av hele Beintøft får de 30.000 kroner som de kan bruke på noe de velger selv - Miljøagentene håper de velger noe miljøvennlig som hele klassen kommer til å bli glad for. 

Ordfører i Kristiansand, Jan Oddvar Skisland, var med på premieringen og det var også NRK.

Klassen fikk servert vinner-kake fra Miljøagentene! 

Se så glade 6.klassingene ble! På Beintøft.no kan du lese mer om kampanjen og se de forskjellige fylkes- og klassetrinnsvinnerne. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging