Vinnerne av Batterijakten 2021

I år samlet fjerdeklassinger over Norge inn hele 124 tonn brukte batterier! Her kan du se hvilke klasser som stakk av med seieren.

Klasse 4A på Lyngstad og Vevang skole (på hovedbildet) kom på første plass i Batterijakten 2021 og vant hele 30 000 kr!  Forrige uke ble de overrasket med ordfører, kake og en kjempestor sjekk!

På andreplassen kom 4. trinn på Imsland skole, som fikk seg en stor overraskelse når ordfører og rektor ventet på dem i skolegården med kake og sjekk etter at de hadde vært på skoletur. De vant hele 20 000 kr!

Tredjeplassen gikk til 4. trinn på Hempa skole, som etter iherdig innsats ble overrasket med den flotteste Batterijakten-kaken Miljøagentene har sett noen gang og hele 10 000 kr!

Premiene oppfordres klassene til å bruke på noe som kommer hele klassen, og gjerne skolen, til gode og som oppmuntrer til videre miljøvennlig aktivitet.

Ny Norgesrekord

I Batterijakten ble det satt ny rekord både for antall deltakere og antall kilo batterier samlet inn i år! Over 780 klasser var påmeldt jakten og utrolige 124 000 kg batterier ble samlet inn! Snakk om fantastisk innsats!

Det ble også kåret en vinner i hvert fylke og tre ukesvinnerne av ukesoppdragene for hver uke i Batterijakten, hvilke klasser som vant kan du lese om HER.

– Tusen takk til alle som var med på Batterijakten! Voff Voff!

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging