Vinnerne av Oppdrag Havplast er kåret!

Mandag 3. juni, ble vinnerne av Spesialprisene kåret. Det var mange fantastiske annonser og konkurransen var tøff. Etter grundig gjennomgang av alle annonsene, kom juryen til slutt fram til en beslutning.

Havplastprisen for ekstraordinær innsats
5. trinn på Gamleveien skole, se annonsen her.Her har kun 7 elever gjort en enorm innsats og ryddet store mengder søppel. De har ryddet over flere dager, tatt for seg store områder og funnet alt fra en gammel vaskemaskin, et gammelt teppe, hodeskallen til en sau, plastrester og en prinsesseball. Sistnevnte har blitt en ny favoritt i friminuttet. Vi gratulerer 5. trinn på Gamleveien skole og takker for fantastisk innsats! 

Havplastprisen for beste kunst
5. trinn på Eide skole i Grimstad, se annonsen her.Her har 11 engasjerte elever gjort en stor innsats for miljøet og ryddet store deler av kystområdet i nærmiljøet. Ikke bare har de fylt 20 poser, de har skapt en vakker havfrue av søppelet de har funnet og materialer de har funnet i naturen. Fokus bak arbeidet med havfruen har vært gjenbruk og utnyttelse av materiale som ikke hører hjemme i naturen. Havfruen heter Diella og er en del av en opera som elever på Eide skole har laget selv om marin forsøpling. Les den triste, men vakre, sangen hennes på annonsen deres. Vi gratulerer 5. trinn på Eide skole og takker for fantastisk innsats!

Havplastprisen for beste FINN-annonse
5. trinn på Lillemoen skole, se annonsen her.De har sørget for at Heradsbygd er nærmest plastfritt og annonsen viser stor kreativitet, engasjement og innsats. Her møter vi Nicki Recycle, Lil Reuse og Kanye Reduce, som har laget en musikkvideo om å plukke opp søpla, se videoen her. Hollywood neste! I tillegg har de laget plakater, "Game of Trash" - søppelbingo, kreative kunstverk og sørget for at Glomma ikke bærer med seg masse plastsøppel ut i havet. Med andre ord, er dette en FINN-annonse med det aller meste! Vi gratulerer 5. trinn på Lillemoen skole og takker for fantastisk innsats!

Selv om ikke alle kan vinne, er det viktig å huske på at dere alle har gjort en uvurderlig innsats for havet og at dere er miljøvinnere, hele gjengen. Dere fortjener alle heder og ære for arbeidet deres og vi er kjempeimponerte over alle de flotte annonsene deres!

Hederlig omtale!

Det var vanskelig å trekke frem kun tre vinnere, da alle FINN-annonsene var så flotte! Dere har alle gjort en uvurderlig innsats for havet og vist en enormt engasjement. Under trekker vi fram noen av de mange flotte annonsene dere har lagt ut: 

Hatlane skole 
Smøla barneskole 
Kvitsøy skole 
Hamre Grendaskole
Rognan barneskole
Leirfjord barne- og ungdomsskole
Kyrkjekrinsen skole 
Stanghelle skule 
Varhaug skole
Malme skole  
Dingemoen skole 
Dal skole
Hundvåg skole 5B 
Tennfjord skole
Høyland skole 
Trosterud skole 5A og 5B 
Hilstad skole 
Krokane skole 
Alsvåg skole 
Selvik skole 

NB! Husk at det likevel ikke er for sent å rydde, selv om dere ikke rakk Spesialpris-fristen, så fortvil ikke. Dere kan rydde og legge ut annonse på FINN.no fram til 1. september, så kjøper FINN.no søppelet deres!

Tekst: Julie Vestgren Pettersen

Kommentarer

Agent Laila

Agent Laila
Så søt

20:27 13.10.2019

Agent Laila

Agent Laila
Så søt

20:27 13.10.2019

Agent Klima

Agent Klima
Mjau

12:24 07.07.2019

Agent Liza

Agent Liza
Sååååååå søt katt!!!!!!!

18:11 18.06.2019

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging