Klimatøff!

kl. -
Sofienberg Menighetshus, Helgesens gate 64, Oslo

Lær å debattere med klimabøller og tafatte politikere!

Er du lei av å bli møtt med setningen det er SÅ fint at dere engasjerer dere eller det har ikke noe å si hva vi her i Norge gjør? Har du lyst til å lære hvordan du kan svare godt på disse og andre mer eller mindre useriøse utsagn? Da er dette debattverkstedet for deg! 

Lørdag 23 oktober inviteres miljøagenter fra 10år til 15år og medlemmer i Besteforelderens Klimaaksjon til å være med på Klimatøff. Det blir rollespill i små grupper og på slutten av dagen kan dere i grupper teste ut det dere har lært i samtale med ulike ungdomspolitikere. 

Gaute Eiterjord kommer. Han har blant annet har skrevet boken Klimaopprøret- kunsten å hamle opp med tafatte politikarar, klimafornektande gubbar og andre nettroll som øydelegg framtida di. Han vil lære bort gode debatttips og triks.

Program:

- Innledning med Gaute Eiterjord

- Diskusjon i grupper og spørsmål til Gaute

- Gratis lunsj + boksignering med Gaute

- Rollespill/diskusjon i grupper

- Besøk fra ungdomspolitikere fra ulike politiske partier
 

Påmelding
Det settes av et bestemt antall plasser til miljøagenter. Det er førstemann til mølla, så hvis du vil være med meld deg på allerede nå! Arrangementet er gratis for medlemmer av Miljøagentene.

Påmeldingsfrist er 20.oktober.

For å melde deg på send en epost, med navnet ditt og telefonnummer, til marte@miljoagentene.no. Oppgi eventuelle matallergier eller preferanser.

 

                       
Klimatøff er et samarbeid mellom Besteforeldrenes klimaaksjon og Miljøagentene. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging