De Grønne Forskerspirene - Pressemateriell

De Grønne Forskerspirene er en nasjonal skolekampanje som skal engasjere og formidle kunnskap om våre energikilder.

De Grønne Forskerspirene er en spennende og lærerik konkurranse om energi, som vekker både forskerlysten og miljøengasjementet til elevene. I konkurransen vil tredjeklassinger få muligheten til å prøve seg som ekte forskere ved å gjennomføre morsomme eksperimenter og oppgaver. Gjennom lek og moro vil elevene få kunnskap om hva energi er og hvordan det har seg at sola er kilden til nesten all energi. Konkurransen varer fra 17. oktober til 30. november. Etter konkurranseperioden, vil alle som deltar få en diplom. Miljøagentene og en jury vil også kåre tre vinnerne, som får 7500 kroner hver til klassekassen. 

Les mer om De Grønne Forskerspirene

Pressebilder:

 
De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangerer en skolekampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement.
Foto: Julia Marie Nagelstad /Miljøagentene


De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangereren skolekampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement.
Foto: Julia Marie Nagelstad/Miljøagentene

 
De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangerer en skolekampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement.
Foto: Julia Marie Nagelstad/Miljøagentene
 
De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangerer forskerkampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement.
Foto: Julia Marie Nagelstad/Miljøagentene

De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangerer en skolekampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement. Foto: Julia Marie Nagelstad/Miljøagentene


De Grønne Forskerspirene: Miljøagentene arrangerer en skolekampanje som skal gi tredjeklassinger interesse for energiutvikling og miljøengasjement. Foto: Johhny Vaet Nordskog/Miljøagentene

 

 

 

 

 

De Grønne Forskerspirene: Et eksempel på hvordan en av eksperimentene kan bli utført.

 

 


De Grønne Forskerspirene: Prosjektleder Annam Chaudhry i Miljøagentene
Foto: Miljøagentene

 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging