Helter i Haugesund!

Miljøagentenes lokallag i Haugesund fikk tildelt årets miljøpris av MDG i Haugesund. Prisen ble tildelt Miljøagentene i Haugesund for sitt viktige bidrag for et bedre miljø lokalt og globalt. I talen ble det til og med uttrykt at "for oss i MDG er Miljøagentene i Haugesund våre helter!"

Lokallaget fikk årets miljøpris: en pen slump penger, et flott bilde og heder og ære. Styret uttrykker at de er veldig stolte av dette, og at det inspirerer til å fortsette å kjempe for miljøsaker som de brenner for. Miljøagent Aron holdt en feiende flott takketale for prisen!

MDGs tale til Miljøagentene i Haugesund:

      TIL;
      MILJØAGENTENE I HAUGESUND
      FOR SITT VIKTIGE BIDRAG
      FOR ET BEDRE MILJØ LOKALT
      OG GLOBALT.

      Miljøagentene i haugesund ble startet opp i november 2015.  Miljøagentene finnes i hele landet   som består qv barn og unge som vil gjøre noe for miljøet. 23 sept er det landsleir på Stiklestad . og der skal alle lokallag møtes en helg. Der kommer de nok til å finne ut av nye ting de kan gjøre for miljøet. Vi i MDG ønsker å støtte Miljøagentene med litt penger, slik at de kan ha penger til å ta buss til aksjoner, til å få flere medlemmer, til litt ekstra som de kan bruke på turer, eller til noen lure prosjekter som kan få oss voksne til å bry oss litt mer om naturen. For oss i MDG er Miljøagentene i Haugesund våre helter. Vi ble veldig imponert under folkets klimamarsj i november i fjor. Vi ble imponert av den klare stemmen, for kunnskapene og for det sterke og ærlige engasjementet de viste der. Miljøagentene har også gjennomført en butikksjekk for å se om butikkene hadde økologiske og palmefrie varer. Vi håper Miljøagentenes hovedkvarter får signaler fra Haugesund om at vi gleder oss til å se hva Miljøagentene i Haugesund kan finne på i fremtiden.

MDG i Haugesund


Miljøagentene i Haugesund har fått til mye siden oppstarten i fjor. Bildene er fra sommerfesten på Bakarøynå i Haugesund hvor de koste seg med grilling, lek og snekring av både fuglekasser og insektshotell. 

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging