Miljøagentene starter lokallag i Stavanger!

Mostun Natursenter
Tirsdag 03. mai skal vi endelig starte eget lokallag for alle miljøagenter i Stavanger og vi håper du vil være med! Kom på oppstartsmøte og være med å bestemme alle de morsomme aktivitetene vi skal gjøre i Stavanger!

Det blir fuglekassesnekring, lappesteiking og morsomme leker. Alt er selvfølgelig gratis.Vi får besøk fra en av sjefsagentene som jobber i Oslo, og hun vil fortelle om hva det vil si å være miljøagent, og om alt det morsomme vi kan finne på. 3

Vi skal bestemme hva vi vil finne på fremover, og velge hvem som skal sitte i styret. I Miljøagentene er det barna som bestemmer, de voksne bare hjelper med å ordne det barna ønsker å gjøre.

Sted: Mostun Natursenter(Henrik Ibsens gate 59). Mellom Tjensvollkrysset og Kunstmuseet ved Mosvatnet. Busser stopper i Tjensvollkrysset, og det er parkeringshus ved Stavanger Idrettshall to minutter unna

Tid: 3. mai kl. 17.00-19.00

Hvem: Alle Miljøagenter som bor i Stavanger

Påmelding: E- post: elinevigre@gmail.com Fint om du gir beskjed dersom du kommer så vet vi hvor mye lapperøre vi skal lage. Det er også mulig å komme uten å melde seg på. Du kan også si ifra på e-post om du vil sitte i styret!

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging