Våre samarbeidspartnere

Ønsker din bedrift å annonsere hos oss eller diskutere samarbeid?
Ta kontakt med daglig leder Are Shaw Waage på tlf. 41 42 86 89 eller e-post: are@miljoagentene.no
For mer informasjon, se Miljøagentenes retningslinjer for samarbeid.


CLAS OHLSON

Miljøagentene og Clas Ohlson har et langvarig og spennende samarbeid. Miljøagentene skal hjelpe Clas Ohlson å bli mer miljøvennlig, og Clas Ohlson støtter Miljøagentene så vi kan bygge en større og enda bedre organisasjon. Sammen arrangerer vi Batterijakten, som er Norges største miljødugnad for barn. Gjennom seks år har Batterijakten etablert seg som en årlig opplevelse for alle fjerdeklassinger, godt kjent blant foreldre og skolebarn i alle aldre.


NORAD

Norad er Direktoratet for utviklingssamarbeid (Norwegian Agency for Development Cooperation), under Utanriksdepartementet (UD). Norad skal vere Noregs nytenkande fagmiljø i kampen mot fattigdom i nært samarbeid med nasjonale og internasjonale fagmiljø. Norad ønsker at barna i Norge skal kjenne og bli kjent med hvordan barn lever i andre land. Norad velger å jobbe med Miljøagentene, fordi det er viktig å fremheve budskapet om å ta vare på miljøet for igjen å skape en rettferdig og bærekraftig utvikling.


FINN

Miljøagentene og FINN inngikk våren 2018 et viktig samarbeid – vi var nemlig begge enige i at det er for mye plast i havet, og at vi ville gjøre noe med det.

I Oppdrag Havplast inviterte FINN og Miljøagentene 5. klassinger fra hele landet til å gjøre noe for havet og de som bor der. FINN stilte med poser og hansker som ble sendt ut til påmeldte klasser sammen med Miljøagentenes Ryddeveileder og annet undervisningsmateriell. Klassene dro ut og ryddet sine lokale strender, og solgte plasten på FINN.no – Norges største markedsplass. Vinn-vinn for både skoleklassene og havet!

 

 


BATTERIRETUR

Batteriretur er et godkjent returselskap for batterier i Norge. Batteriretur har en landsdekkende innsamling av alle typer batterier, fra bitte små knappceller til store industibatterier som veier flere tusen kilo. Batteriretur eies av batteriimpotører og er et non-profitselskap, som betyr at målet ikke er å tjene penger. Sikkerhet og miljøets beste er hovedfokus. Sammen arrangerer vi Batterijakten, som er Norges største miljødugnad for barn. Gjennom seks år har Batterijakten etablert seg som en årlig opplevelse for alle fjerdeklassinger, godt kjent blant foreldre og skolebarn i alle aldre.


VARTA

VARTA er en av verdens største produsenter av kvalitetsbatterier og ble grunnlagt i 1904 i Tyskland. VARTA Consumer Batteries har satt høye standarder for miljøvennlig utvikling, ressursbesparende produksjon, sikker og langvarig levetid og effektiv avfallshåndtering. Sammen arrangerer vi Batterijakten, som er Norges største miljødugnad for barn. Gjennom seks år har Batterijakten etablert seg som en årlig opplevelse for alle fjerdeklassinger, godt kjent blant foreldre og skolebarn i alle aldre.


HERO TOLK

Hero tolk er en av de største leverandørene av tolketjenester på markedet. Hero Tolk ønsker å bidra til et bedre miljø og bedre bruk av tolkeressursene. Grønn Tolk er en telefontolk som ikke krever reise og dermed ikke forurenser miljøet. Hero Tolk støtter Miljøagentene med 1 kr. per telefonoppdrag.

ÄLVSBYHUS

Älvsbyhus er en svensk ferdighusprodusent som har eksistert siden 1944, og er et internasjonalt familieeid konsern med kontorer i Norge, Sverige og Finland. Siden oppstart har de levert over 42 000 hus – og enda flere skal det bli. Miljøagentene og Älvsbyhus har inngått et samarbeid i forbindelse med et sideprosjekt til Oppdrag Fuglekasse. i 2019 stiller Älvsbyhus med over 2000 gratis fuglekasser til SFOer i hele Norge, for å markere at også våre fuglevenner fortjener et godt hjem.

REV Ocean

REV Ocean er et initiativ som satser på å bekjempe miljøproblematikk med søkelys på hav. REV Ocean er opptatt av innovasjon, informasjonsformidling og barnas perspektiv tilknyttet miljøet. Derfor har Miljøagentene og REV Ocean inngått et samarbeid i forbindelse med å utvikle en app for alle våre miljøagenter og også gitt muligheten for å inkludere en miljøagent inn i deres internasjonale råd. I 2021 vil det være mulig å besøke forskningsskipet og alle engasjerte miljøagenter vil også kunne få muligheten til å lære mest mulig om havet gjennom våre aktiviteter sammen.
 

TORO - Orkla Foods

Orkla Foods har gjennom sitt engasjement for miljøet startet en skolekampanje med Miljøagentene til å jobbe med klimasmart mat for 250 skoleklasser i Norge fra 5.-7. trinn. Dette er fordi Orkla Foods ønsker å sette fokus på læring av å lage mat med minst mulig klimaavtrykk. Orkla har også innført en klimamerking for Toro, Klodemerket, som er utgangspunktet for samarbeidet. Sammen gjør vi en forskjell med lek, moro og mye læring for norske skoleelever gjennom den nasjonale dugnaden og konkurransen vår som heter Klimakokkene. 
 

Miljøagentene mottar deler av den helt nødvendige driftstøtten fra Miljødepartementet og Barne- og likestillingsdepartementet.

 

 

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging