Andre runde av Oppdrag Endring er gjennomført

I november har 35 miljøagenter sammen med familiene sine gjennomført en utfordring, der de har observert, forsket og eksperimentert med endring. Vi har utforsket de praktiske sidene ved å innføre en ny vane, utfordret familien og de rundt oss, og oppdaget hvordan systemer kan stå i veien for endring, eller gjøre endring lettere.

Oppdrag Endring handler om at miljøagenter sammen med familien sin velger seg én utfordring knyttet til forbruk som skal gjennomføres i 30 dager. Miljøagentene som har vært med på andre runde av Oppdrag Endring har blant annet redusert matsvinn, redusert forbruk av kjøtt, hatt strømfri time, plukket søppel, hatt innkjøpsstopp og byttet ut bilen med sykkel.


Underveis i de 30 dagene har vi hatt samlinger på Newton energirom i Trondheim, digital midtveissamling og delt erfaringer, bilder og historier på appen WhatsApp som har fungert som en blogg.

 


Fra Kick-off samlingen, her diskuteres det! 

Forskerne i cCHANGE har vært med oss og støttet oss i hvordan vi kan gjøre endringer for å leve mer bærekraftig, og snakket om koblingene mellom endringer i eget liv, endringer andre gjør og endringer vi trenger i samfunnet. Miljøagentene og familiene har utforsket alle sidene av det forskningen sier skal til for å få til den grønne omstillingen!

 


Målet med Oppdrag Endring er å skape endringsagenter og vi skal gjennomføre flere runder i løpet av de neste årene. Følg med for å bli med i neste runde! Vi kan love god stemning, nye venner, nye vaner og nye innsikter om endring, vaner og bærekraft!

 


Takk til Vitensenteret i Trondheim for gjestfriheten og til Roy Even Aune som altmuligmann og fotograf.

 


Prosjektet er et samarbeid mellom Miljøagentene og cCHANGE og gjennomføres med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB.

Tusen takk for tilliten og støtten!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging