Årsmøte Miljøagentene på Sverresborg

kl. -

Sammen med hovedkvarteret ønsker vi velkommen til årsmøte på Sverresborg!

Vi satser på bra oppmøte og ny giv - vi har hele 100 medlemmer å ta av!Formål: Gå gjennom ting vi må på et årsmøte og ha ein sosial og fin kveld sammen, kanskje vi blir kjent med noen nye Miljøagenter?

Agenda: gjennomgang av årsrapport og regnskap (veldig enkelt og kjapt!). Valg av styre inkludert voksenkontakt. Vi snakker om hva lokallaget har gjort tidligere og hva vi ønsker å gjøre i år. Hvordan kan barna bli med å bestemme og være aktive.

Ta gjerne med ein venn, møtet er åpent for alle interesserte! Alle barn må komme med en ansvarlig voksen.

Det serveres pizza, så supert om du gir beskjed om du kommer (antall barn og antall voksne). Send SMS til Olga: tlf 97683805 eller legg igjen ein kommentar under årsmøteinnlegget på FB Miljøagentene på Sverresborg

Drikke til de som tar med egen kopp!

Per nå står lokallaget vårt uten voksenkontakt. Vi håper at noen har lyst og mulighet til å ta over, opplæring og støtte fra hovedkvarteret blir gitt. Sverresborg er et stort lokallag, med ca 100 medlemmer, dette må vi få til sammen!

Fra hovedkvarteret kommer Marit for å gjennomgå årsrapport og informere om tilbud til medlemmer både fra fylkeslaget og sentralt.

Tidspunkt: onsdag 22. mars kl 18
Sted: Nyborg skole, Amfiet (rett innenfor hovedinngangen)

Påmelding: SMS til Olga: tlf 97683805 eller FB Miljøagentene på Sverresborg


Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging